Snelle levering en ik was via kampeerwereld.nl goedkoper uit dan op alle andere sites.
Scherpe prijs, zelfde dag verzonden; pakketbezorger stond volgende dag voor de deur.
Beste H.K. Bedankt voor de reactie. Wij gaan de komende maanden ons best doen meer teksten aan ons producten toe te voegen. Wij zullen gaan kijken of er ergens iets fout gaat met het maken van de verzendstickers. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Maarten van Kampeerwereld.nl
ruim assortiment, laag geprijsd en snelle levering.
Prima. Na een foutieve levering snel en goed hersteld.
Bedankt voor snelle feedback en mede traceren van ons pakketje
Ligbed besteld via de site, zou 7 werkdagen duren maar had hem in 1 dag al in huis. Zeker een aanrader om vaker wat te bestellen.
Super tevreden van de goede communicatie en service. Heel vriendelijke mensen, nooit eerder zo een goede ervaring gehad.
Gewoon een prettige website. Je merkt aan alles dat er met aandacht voor de klant wordt gewerkt.
Ivm een bestelling hebben we eerst telefonisch kontakt gehad. We werden prima geholpen. De medewerker deed er alles aan om zorgvuldig en goed antwoord mee te geven. Prima zo hoort het!
Duidelijke, heldere website. Scherpe prijs.
snelle accurate levering prima kwaliteit dus geen teleurstelling
Snel geleverd, goede stoelen!
Een tijdje geleden heb ik de Vango Blade 100 gekocht, dit is een fijne tent en makkelijk op te zetten. later heb ik ook nog 2 kledingstukken online gekocht. helaas waren de kleinste maten nog steeds te groot voor mij. maar het terugbrengen ging zonder enige moeite en ik kreeg netjes een e-mail dat de producten weer in ontvangst waren genomen. Top winkel!
Bestelling zeer snel geleverd !!
Hele mooie zaak.
Ik heb via de webshop mijn backpack besteld. Zeer snelle levering voor een zeer mooie prijs. Het enige minpuntje was dat het alarmlabel er nog aan zat. Gebeld en tip gekregen hoe ik deze eraf kan halen. Hopelijk lukt dit, anders was er een optie om het terug te sturen.
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid en meteen antwoord op mail.
Ik zocht teva's en kwam toevallig bij jullie terecht. Bijzonder goede ervaring, ik kan niet anders zeggen!!! :D
Snelle service, overzichtelijke site
Snelle levering en tegen een nette prijs. 2 stormharingen besteld. Vreemd was dat ze niet identiek waren, maar dat maakt verder voor een haring niet uit.
de spullen waren snel binnen.
Totaal vberkeerde info gekregen van een artikel. Gevolg verkeerde bestelling! Vrijdag besteld, levering was op dinsdag!
Beste van den Hendel, Wij kunnen uw order niet terug vinden onder dit email adres. Wij willen graag leren van deze fout. Heeft u voor mij uw ordernummer? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Maarten van Kampeerwereld.nl
Bij Kampeerwereld kon ik het tentje dat ik op het oog had voor 100 ipv 140 kopen. Mooie deal inclusief de korting voor nieuwe klanten. Moet 'm nog uitproberen, maar kwaliteit lijkt top.
Beste Kyra, Bedankt voor de verbeterpunten. Wij gaan proberen deze informatie beter op onze site te zetten.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo