Bestelling en aflevering gingen top, het gaat simpel en snel.
Snelle en correcte service met goede communicatie.
Op zoek gegaan naar het kacheltje dat de kck winnaar was. Bij jullie tegen de goede prijs gevonden. Het gemak van de website deed de rest
zeer correcte levering!
Prima en snelle levering
Voor het eerst besteld. Had met spoed een warme maar toch mooie slaapzak nodig. Gebeld of het echt die dag de deur uit ging....De volgende dag slaapzak in huis. Fantastisch!
fijne communicatie en prima service nadat er een artikel niet na behoren werkte
Scherpe prijs , snelle levering, goed verpakt!!
Prima levering, netjes verpakt in gewone doos, hergebruikt! PRIMA
Winkelpersoneel is klantgericht en goed geinformeerd. Winkel mooi ruim en goed gesorteerd.
Na enig zoekwerk op internet uit eindelijk op de website Kampeerwereld.nl terecht gekomen en daar stond een zeer uitgebreide omschrijving en een mooi prijs. Dat de levering al de volgende dag plaats vond was alleen maar positief te noemen.
Vind de vernieuwde koers heel slim. Behalve het vast sortiment van Hendriks ben ik ook sterk geholpen met de Outdorado afdeling. Deze biedt net iets gespecialiseerde outdoor/kampeerartikelen. M.n. voor lichtgewicht en UL kamperen.Zoals het in zijn eigen afdeling en tussen de 'gebruikelijke' artikelen geïntegreerd is duidelijk en slim gedaan. De webshop biedt zelfs nog meer artikelen die mijn interesse heeft. Levering binnen 24 uur. Super! Ook is het via de webshop makkelijk vooraf informeren/orienteren. Ik kijk altijd eerst of Hendriks het heeft. De kans dat ik slaag bij mijn aanschaf is hierdoor groter geworden.
Ik had sokken besteld. Was alleen vergeten de juiste maat erbij te zoeken.. gelukkig kon ik ze terugsturen en had ik de andere sokken, in de juiste maat, al snel in huis! Hele nette service!
prima, snel, makkelijk
Extra pluspunt voor communicatie en service!!
Duidelijke website met goede foto's. Goede prijs. Snel geleverd. De winkel in Ermelo is overigens ook erg prettig. Leuk ingericht en ruim assortiment.
Goed aanbod, snelle levering.
Levertijd kort en goede kwaliteit
Prima klantenservice met oplossing gerichte instelling
Prettige winkel. Ze hadden een vraag over mijn bestelling en ik werd hierover gebeld. Samen kwamen we tot een oplossing en de dag erna is mijn bestelling geleverd.
Zag artikel in kck en deze via website gevonden
bestelling ging vlot, betaling zonder probleem. levering op tijd. hergebruik van verpakkingsmateriaal. Onmiddellijk een bevestigingsmail met alle info.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo