Prima service, nadat ik via de mail had gevraagd of de relaxstoel nog via de winkel te leveren was, werd ik bijna meteen gebeld dat dat kon. Geweldig!
Na een foutieve bestelling van mijn kant contact gezocht met Kampeerwereld. Door medewerkster zeer snel aanpassing doorgevoerd, waarna juiste product direct verzonden werd. Snelle levering.
Zeer snelle levering, en de beste prijs van internet. Ik heb een rolkachel van het merk Gimeg model GRK-508T turbo gekocht, deze kachel is voor onze stacaravan en werkt super! Een echte aanrader, verwarmd supersnel op gas en elektra en de ingebouwde ventilator zorgt dat de ruimte snel verwarmd is. De prijs is het goedkoopste wat ik kon vinden op Google
Goede website,snelle levering.
Op donderdagochtend besteld en vrijdagochtend reeds geleverd supersnel en geen bezorgkosten.
Wij vinden dat jullie ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel hebben. Leuke winkel en plezierig om er te komen. Ook de eerste bestelling via de website gedaan. Ook prima verlopen. Bedankt.
Zaterdag 23 april omstreeks 16 00 uur een gaskachel gekocht. Werden geholpen door een enthousiaste jongeman, die meedacht en ook de goede vragen stelde. Dat heet nou Service.
snelle levering, moest het omruilen maar dat was ook snel opgelost.
Absoluut top.
nette service, volledig conform afspraken, ga zo door
Nadat ik een pompje en Zibro kachel had besteld werd ik netjes gebeld dat er al een pompje bij de kachel inbegrepen was,of ik alsnog het pompje wilde bestellen,anders werd het geld teruggestort op mijn rekening. Dat noem ik meedenken met de klant en service!!
Prima, snelle service
Wij zochten tentzeil pennen en vonden die op uw website. Zeer scherpe prijs en na bestelling andere dag reeds uitgeleverd. Zeer mooie overzichtelijke website, gaan we zeker vaker bekijken.
Redelijke prijs snelle levering
Netjes afgeleverd Zoals vermeld. Alle communicatie ziet er netjes en verzorgd uit! Komt heel prof. En betrouwbaar over. Tot de volgende keer.
Super service, goed geholpen door de klantenservice! En ook de beste prijzen!
snelle levering, tent is goed(koop), goede koop
Mooie softshell jas voor mijn dochter gekocht zondags besteld, woensdag in huis. Snelle levering, duidelijke email ontvangen toen pakket werd verzonden. Goede kwaliteit jas: tevreden klant :-)
Vlotte levering en compleet geleverd.
Goeie prijs en erg efficient bestel proces en snelle levering
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo