Na telefonisch contact werd een artikel speciaal voor mij in webshop geplaatst!
Alles liep als gesmeerd... Op m'n telefonische vraag kreeg ik ook duidelijke antwoord.
Prettige service
correcte, deskundig advies in winkel en via telefoon.
Goede service via whatsapp en snelle levering! Ik had een vraag over een product en met een whatsapp sturen had ik snel een antwoord en kon ik bestellen!
Snelle behulpzame medewerkers niet alleen in de winkel maar ook via de website
Top: en snel geleverd en ik ben erg gecharmeerd van het hergebruiken van de verpakking.
Snelle levering, vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend bezorgd.
De webshop is mooi en duidelijk ingericht. Bestellen ging eenvoudig en snel. Ik had gekozen voor afhalen in de winkel. Na twee uur lag de bestelling klaar en ik kon afrekenen bij een aparte kassa. Zeer klantvriendelijk allemaal.
We zochten iets wat we in de winkel in Ermelo hadden gezien maar konden dat niet op de website vinden. Heb toen een mail gestuurd waar ik het op de site kon vinden en binnen een kwartier had ik al antwoord. Het artikel stond nog niet op de site en ze hebben het er gelijk op gezet. Dit gebeuren speelde zich op vrijdag af. Ze vertelde ook dat ze er nog twee op voorraad hadden en als ik hem voor 17 uur bestelde kon ik het artikel zaterdag gratis bezorgt krijgen. Ik heb gelijk besteld en zaterdag werd het ook afgeleverd. Kijk dat is nog eens service. Hier heb je wat aan. Mail sturen gelijk antwoord krijgen en gelijk afhandelen. Hier kom ik graag terug.
Prijs
Beste Andrea, Ik ben even voor je gaan kijken waar het hier verkeerd is gegaan. De order is op 3/5 geplaatst en ook op 3/5 bij ons weggegaan. Het lijkt er dus op dat PostNL voor deze vertraging heeft gezorgd. Helaas hebben wij daar niet altijd invloed op. Toch hopen we dat je veel plezier hebt van je bestelling! Met vriendelijke groet, Eline Hoeven Team Kampeerwereld Hendriks
Zeer goede bereikbaarheid, snelle levering. Fantastische winkel in Ermelo
Duidelijke communicatie en goede levering.
de tent (Coleman cook 4) was het voordeligst bij Kampeerwereld. de bezorging was vlot
Over t product op de whatsapp vragen gesteld. Goed advies en snelle abtwoord/ service. Rond 15 uur besteld. En de volgende ochtend 10.30uur thuis bezorgd. Zeer tevreden en kom zeker terug!!
Ik weet nog niet hoe het eruit ziet. Heb de verpakking nog niet geopend.
Geweldige service. Hadden gebeld om een onderdeel dat niet in de webshop stond. Maar ze hadden het nog in een bak liggen. Gewoon gratis opgestuurd! Waar vind je nog zo"n service.
Snelle correcte levering.
Bestelling werd netjes en snel geleverd. Site was duidelijk te navigeren
Heel fijne internet winkel als je iets besteld heb je het de volgende dag al thuis
Snel gevonden wat ik zocht. Vlot alles afgehandeld.
Correcte en snelle levering
Goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon. Heldere info en de bestelling was mooi op tijd, wat zeer van belang was.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo