Positief
Uitstekend product, slaapzak. Ik ben er superblij mee!
Goede en snelle levering
Snel geleverd
Supersnelle levering! Makkelijke website.
Handige en overzichtelijke site. en nog belangrijker goede product omschrijvingen.
Had een campingtafel besteld. Bleken beschadigingen op te zitten. Na een (1) telefoontje was alles geregeld. Gratis retourzenden en gelijk een nieuwe gestuurd. binnen drie dagen klaar!!! Top
ene dag besteld en andere dag in huis
Prima site, goed vindbaar via Google, prima sectiemogelijkheden om tot de aankoop te komen die het beste bij de wensen past
Leveren wat een ander niet kan dansel wil.
Alles TOP!!!
Vooral het ruime assortiment en de snelheid van levering vinden wij heel positief. Overigens, ook de manier waarop aan duurzaamheid wordt gewerkt door verpakkingsmateriaal te gebruiken, vinden wij een pluim waard.
Goede prijs/kwaliteit en snelle service
Prima internetbedrijf! Spullen netjes op tijd binnen Nette Site
Voldoende voorraad en buitengewoon snel geleverd. Website werkte makkelijk qua zoeken en bestellen. Heel fijn.
Snelle vriendelijk service
Super snelle levering voor de goedkoopste prijs. Netjes en verzorgd ingepakt
Supersnelle levering, wat belooft wordt, volgende dag in huis, klopt zelfs waar ik woon:-)
bestelling goed en volgens afspraak afgeleverd
Mooie kampeerwinkel en een groot assortiment. Het is winkelen in een prettige sfeer
Mooi assortiment spullen Snelle levering
Prima prijs-kwaliteitsverhouding (merkartkelen).i