Zeer overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis Gewoon super!
Prachtige product wat nergens anders te koop was en snel geleverd.... Goed verpakt!
Normaal koop ik altijd bij Bever, maar deze keer moest ik heel snel iets in huis hebben en bij Bever was de levertijd 3 tot 6 werkdagen. Bij jullie 1 werkdag en nog iets goedkoper, dus ik was om!
Makkelijke website, overzichtelijk en snelle bezorging.
Netjes laten weten dat de spullen een paar dagen later bezorgd zouden worden. Nette prijs, keurig geleverd
Nadat de eerste zending bij PostNL is kwijt geraakt is door Hendriks kampeerwinkel onze order nogmaals opgestuurd. Top service, klasse!
ga zo door
Goede en snelle levering, voordelige prijs t.o.v. andere winkels
Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt.
Ik heb mijn keuze op deze shop als zeer positief ervaren. Goed, vlot en duidelijk. Ik zal hier zeker vaker een bestelling plaatsen. Bedankt!
eenvoudig te bestellen en snelle levering!
Levering ging zeer soepel
Perfecte service!
Super snelle levering, overzichtelijke website
Na telefonisch contact spullen al klaar gelegd door de verkoper. Snel via internet besteld en betaald. Binnen een uur had ik mijn track en tracé al. De volgende dag netjes afgeleverd.
Ik had een strandjurkje van Protest bedteld. Snel ontvangen. Helaas was het jurkje stuk toen ik het ontving. Direct gebeld. Kreeg een antwoordnummer om het jurkje kosteloos retour te sturen. Prima service werd netjes te woord gestaan.
We zijn op vakantie in Frankrijk. Besteld een Cadac grill. Na 2 dagen gearriveerd in Frankrijk op de plek waar we op de camping vertoeven. Perfecte levering en zo als toegezegd gearriveerd. Hulde
Snelle levering en goede prijs.
goede snelle service
Snelle levering
Speciale gaskraan konden ze snel en voordelig leveren
waren al klant in de winkel maar via internet ook prima winkelen.
Bestelling via de webshop 1dag later al in huis, top!
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo