Netjes geholpen en te woord gestaan
ik vid hendriks een prima website hebben en een goede levering alleen een min puntje met retorneren dat je de verzendkosten moet betalen
Altijd goede prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment is zeer ruim, er is voor ieder wat wils.
Goede en snelle service!
Goede prijs, snelle levering
Alles werdt precies volgens afspraak geleverd. Dankzij de snelle verzending heb ik heerlijk kunnen slapen op mijn nieuwe matje. Super!
Prachtige slaap zakken en mooie kwaliteit!
goede prijzen
Super Service!!! Ik had een fout gemaakt bij het bestellen en dat werd direct heel goed opgelost. De spullen kwamen de volgende dag al binnen en alles was keurig verpakt. Erg tevreden
Goede showroom waar veel te zien is. Goede service medewerker. Bestelling, een tent en tafel kwamen de volgende al.
Bestelling werd op tijd geleverd. Bestelproces is eenvoudig en gebruikersvriendelijk.
Geweldige service,klantvriendelijkheid en mooie producten
Ik hd een tafel bij een concurrent gekocht. Kwalitatief slecht en beschadigd. Teruggestuurd. Ik heb jullie winel gebeld en om advies gevraagd. Het is de Ducdalf stabilic geworden. Ik gebruik hem als werktafel. Prettig en solide om aan te werken. Ik ben er erg blij mee.
Snelle levering
Snelle levering. Duidelijke info zowel op de website als na aanschaf / betaling
Snelle service, website overzichtelijk, veel keuze in artikelen.
Ik heb een bijzettent besteld en op de website goed omschreven. Goede en snelle levering
Snelle levering, volg afspraak, prettig afterpay, direct voldaan
Een duidelijke website we hadden zo het artikel gevonden Geen verzendkosten de korte levertijd. Fijne webshop ze doen wat er op de site vermeld wordt.
Snelle service, gemakkelijk systeem
Via internet gevonden en hadden precies de stoeltjes die we zochten. Bedrijf zoekt voor verzending duurzame oplossingen (hergebruik karton). Goed initiatief.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo