Snelle levering ook naar België
Niets mis mee prima service
Fijne webshop.
Super snelle levering v d tent twee dagen waar max 9 vr stond.Leuke aanbieding dus blij mee.
Snelle en goede levering, goed verpakt. Zeer tevreden
Supersnelle levering en product met een zeer scherpe prijs
Mooie compacte lichtgewicht tafel. Snel geleverd, goede prijs!
Vlotte levering
Groot assortiment, snelle levering, scherp geprijsd
Hele snelle levering, zoals ze beloven in de webshop. Pakketje is te volgen met link die je per mail krijgt zodat je ook weet hoe laat de bezorger ongeveer komt.
Het was makkelijk navigeren over de website, goedkoopste optie ook. Betalen ging goed en levering was snel.
DANK VOOR HET TOCH NOG KUNNEN LEVEREN VAN HET PRODUKT DAT EIGENLIJK NIET MEER OP DE WEBSITE STOND
Goede prijs
De reden dat ik dit product bij jullie gekocht heb is dat jullie het goedkoopste waren en geen verzenkosten in rekening brachten. Dus de adverteerde prijs is ook de echte prijs. Tevens hebben jullie je aan de leverdatum gehouden.
Zondagavond besteld, maandagochtend toch nog een verandering aan de bestelling.. En dat ging helemaal goed, ondanks het systeem wat er nog uit lag. Ik werd snel terug gebeld en goed geholpen. Volgende dag de bestelling in huis; helemaal top.
We zijn eenmaal in de winkel geweest voor de aanschaf van wandelschoenen voor onze zoon. Wat een goede service! Echt super. Maar de enorme winkel was ook een aanrader. daarom voor de aanschaf van een wandelbroek de website bezocht... prima site.
We zijn al vaker in de winkel geweest als we op vakantie in Ermelo waren en vonden de winkel mooi maar wel prijzig. Over de webshop zijn we aangenaam verrast, en de volgende dag al in huis is helemaal Top! Voor herhaling vatbaar
Helaas werd mijn bestelling kapot geleverd. Na contact opgenomen te hebben, mocht ik de bestelling kosteloos terugsturen en hopelijk krijg ik deze week een nieuw artikel! Fijn geholpen aan de telefoon!
Erg goed
Uitgebreid assortiment, gunstige prijs en snelle levering.
Prima levering en bij volgende aankopen is het zeker weer kampeerwereld.nl ga zo door .
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo