Goede levering van fijne producten.
Zeer tevreden over de site prijs en levertijd
duidelijke site, afrekening correct, geen verzendkosten, snelle levering, hergebruikte verpakking
Gemakkelijk een nieuwe campingtafel gekocht, door de mogelijkheid om de bestelling bij een postkantoor af te halen ook handig om te doen op je vakantieadres in Nederland.
Ik was op zoek naar artikelen t.b.v. onderhoud van de caravan. Tijdens telefonisch contact werd meegedacht. men ging ook in de winkel op zoek naar een artikel dat ik op de website niet kon vinden.
Super snelle levering en snel contact!super winkel
Snelle en correcte levertijd.
Heel goede ervaring, snelle levering, zeer behulpzame klantenservice ! Bedankt !
Snelle reactie bij bedtelling
Scherpe prijs en snelle levering
Artikel snel gevonden op internet. Eenvoudig op serienummer te vinden. Levering was direct de volgende dag.
Overzichtelijke webshop, snelle en correcte levering
Goede uitleg en prima levering.
Degelijk materiaal voor correcte prijs
Snel artikelen in huis.
Snelle opname van bestelling . Zeer snelle levering .
een bestelling geplaatst en deze is naar volle tevredenheid geleverd
Wat een overzichtelijke website en een snelle levering van het product. Ben er zeer tevreden over!
Het product wat ik zocht (Tent van Jack Wolfskin Gossamer) was direct leverbaar, snel bezorgd en tegen de laagste prijs op internet.
Duidelijke webshop. Snel en netjes geleverd
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo