Goede prijs,snelle levering,maakt de beloftes op de site waar.
Zeer snelle levering top
De zending was een dag sneller binnen dan beloofd. Prima in orde
Top geregeld, makkelijk te bestellen en super snel geleverd
Super blij met mijn Mobicool B40 Die zowel als koelen ook kan vriezen.
foutloze ensnelle levering vanalle bestelde kampeerartikelen !
De bovengenoemde beoordeling spreekt voor zichzelf, lijkt mij
Vlotte levering, leuke acties met veel korting.
Goedkoopste wat betreft het artikel dat ik er kocht En weinig verzendkosten.
zeer snelle en correcte levering /prijs kwaliteit
Prettige ruime zaak, goed gesorteerd, prima!
Internet is prima voor elkaar. Jammergenoeg vond ik de opzet van de winkel een aanfluiting... Slecht verzorgd, slecht licht /zicht, alles Kris Kras door elkaar... En zit geen looplijn in.slechte presenteer eilandjes... Eivormg is misschien leuk maar geeft geen goed overzicht...al met al toont het in zijn geheel als een rommelige winkel... Neem voorbeeld aan de wit in Schijndel... Die heeft het uitstekend professioneel voor elkaar... Dat verschil is enorm en dat viel me vies tegen... Zeker ook nadat ik uw website heb bekeken....valt er nog veel te winnen in uw winkel. Succes ermee...
Ik heb een slaapcabine voor in de voortent van de caravan gekocht. De eerste indruk was goed.......
Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, zeer goed initiatief hergebruik van dozen, zag er zeer goed uit. Heb direct mijn collega een tip omtrent de aanbieding gegeven, hij ging de website bezoeken.
snelle en correcte levering
In verband met verhuizing gebeld met de klantenservice, erg vriendelijke vrouw en tot mijn grote verrassing werd mijn bestelling al de volgende dag geleverd. Ik zou Kampeerwereld zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!
Zeer overzichtelijke en toegankelijke website waarbij artikelen gemakkelijk besteld kunnen worden.
Ondanks dat er een aantal producten niet op voorraad waren, werd er toch snel geleverd (binnen 2 werkdagen)!
bij een tafel die een kleine beschadiging had, meteen gebeld en kon ik kosteloos retour sturen.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo