Duidelijke wepshop. Makkelijk betalen via Ideal. Super snelle levering. Zeer mileu bewust door oud verpakkingsmateriaal te gebruiken
Makkelijk bestellen, snel geleverd en een goede prijsverhouding
Snelle levering. Inpak was minder, zat los in de doos en waren wat krasjes op de beker.
Wij hebben bij Hendriks kampeerwereld een Cobb bbq gekocht en door een fout van mij zelf ging het niet helemaal goed, na contact te hebben gehad met de serviceafdeling is het helemaal goed gekomen. Ik raad deze zaak dan ook aan iedereen aan die iets nodig heb op gebied van kamperen. Alle lof voor de fa Hendrinks een super zaak met zeer klantvriendelijke medewerkers👍👍👍
Scherpe prijs en super snelle levering!
Goede en snelle en correcte levering. Wat de ene webshop/winkel alleen in de winkel verkoopt, verkoopt kampeerwereld ook in hun webshop en vaak goedkoper dan de andere in hun winkel.
Snel en goed geholpen. Na bestelling van extra onderdeel liep ook vlot.
De schoenen waren via de actie heel strak geprijsd. De levertijd werd heel goed aangegeven en kwam exact uit.
Goed produkt snelle levering mooie prijs. Ben zeer teveden met mijn Isabella clicklight. En zeer tevreden over de levering en de webshop. Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen. Vr.gr. P T te Geldrop
Snelle accurate levering via toegankelijke website
Snelle levering. Goede prijs
Snelle levering. Goede prijs
Super sandalen mijn vorige sandalen van Keen heb ik al meer dan 10 jaar en zitten nog steeds prima.ik gebruik ze nu voor strandvakanties. Daarom wilde ik graag nieuwe met een dichte neus. Ik heb platvoeten en hier kan ik mijn steunzolen gebruiken. Keen is voor mijn voeten het allerbeste. Andere merken weleens gepast in een winkel maar als je eenmaal Keen sandalen heb gehad wil je nooit meer anders!!!!!.
Snelle reactie op mijn vraag, scherpe aanbieding slippers.
Het product wat ik zocht is elders vaak uitverkocht. De klantenservice kon snel aangeven dat zij de bbq aansteker op voorraad hadden. Vervolgens besteld en het werd de volgende dag geleverd. Prima service voor een goede prijs. Top geregeld.
gewoon goed,
Snelle levertijd, en niet super duur.
Nette service, goede kwaliteit.
Bij het versturen van de spullen verwijder op z n minst de diefstalbeveilig klip. Om de slippers zat nog een grote klip. Deze is uiteindelijke met en tang doorgeknipt. Omruilen moet gratis zijn. Nu hebben we te kleine slippers gehouden omdat ik 675 aan verzendkosten moest betalen. Kleding zal ik derhalve niet meer kopen.
nette afhandeling en snelle bezorging
Webshop is duidelijk. Snelle levering.
Gewoon een online shop waar je vaker wilt shoppen. Helder wat men te koop heeft, wat de voorraad en de prijs is. Snelle bezorging.
Snel geleverd prima prijs kwaliteit verhouding
Een van de weinige webshops waar ik de kampeerstoeltjes die ik zocht kon vinden. Met een supersnelle levering!
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo