Goede kwaliteit en aantrekkelijke prijzen
Geweldige service Snelle levering Echt aanteraden
Goedkoop, snel, praktisch, goed geregeld! Mooie doos babi pangang na 1,5 dag geleverd door post nl. Ben erg te spreken over dit hergebruik van dozen :-D
correcte en directe afhandeling en levering. Aanrader
Nette zal, vlotte service
Mijn vragen werden netjes en snel beantwoord via de whatsapp. Super service! Ik had de deeper pro+ de volgende dag al in huis.
Alleen maar positief. We zullen daar vast meer kopen.
Goede en snelle levering.
Prima bedrijf snel verzonden goeie prijs!😊
Ik werd blij door de uitstekende informatie rond mijn bestelling en de korte levertijd. De verzendprocedure inclusief het hergebruik van verpakkingsmateriaal getuigt van grote betrokkenheid bij ons milieu. Een winkel om van te houden!
Goede website, duidelijke omschrijving product, snelle levering.
Snelle levering alternatief product.
Beste Hennie, Wij sturen u zo persoonlijk een mail. Het lijkt er inderdaad op dat er iets verkeerd is gegaan. Dit willen wij natuurlijk graag met u oplossen. Met vriendelijke groet, Matthijs van Kampeerwereld
overzichtelijke website, juiste en snelle afwikkeling
snelle service
Op een camping een elektrische vloermat 60x70 cm gekocht en laten afleveren bij een postNL afhaalwinkel in het dichtstbijzijnde dorp. De volgende dag al opgehaald. Perfect!
Ik kocht via kampeerwereld.nl slippers voor mijn vader. Jullie waren de enige die ze nog in die grote maat hadden dus daarmee was ik al super blij! Ik ben ze de volgende dag gaan ophalen bij jullie in de winkel en de bereikbaarheid was perfect! Vanaf de snelweg ben je er zo! Een top ervaring dus! En als klap op de vuurpijl vond mijn vader de slippers echt heel erg mooi en een uur later kreeg ik een SMS dat die ze overheerlijk vond zitten! Shoppen bij jullie is dus zeker voor herhaling vatbaar!
Geweldig!!! TOP!!!
Al jaren klant bij kampeerwereld. Laats had ik mijn Therm-a-rest neo air all season kapot. Er waren inwendig lamellen los gegaan. Heb het luchtbed 4 jaar in gebruik. Nog geen dag na ik het kapotte matje opgestuurd had, bracht de postbode een splinter nieuwe mat voor mij. Echt een super service.
Heldere bestelprocedure, volgende dag al geleverd. Indien er aanleiding is zal ik hier zeker weer kopen.
Op een makkelijke manier bestellen, eenvoudig betalingssysteem, supersnelle levering. Bij het eerste bestelde artikel bleek achteraf een onderdeel te onderbreken, gebeld, en werd meteen alsnog nagestuurd.
snel en netjes geleverd
Goede communicatie via E-mail. Snelle en correcte reactie over de status van je bestelling. Goed telefonisch te bereiken, en vriendelijk te woord gestaan!
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo