Op vragen wordt direct gereageerd en dat waardeer ik zeer. Verzending gaat snel en prettig dat er ook "Afterpay" bestaat.
Snelle levering van de spullen en ze hadden iets niet op voorraad dus werd ik netjes gebeld of ik wilde wachten tot het artikel binnen was of dat ik het geld terug wilde en het artikel ergens anders kon kopen. Kortom service is top
Prima service, snel bezorgd
Het geen wat ik nodig had heb ik gevonden bij kampeerwinkel. Heb het besteld en ontvangen binnen de afgesproken leverdatum.
Hebben speciaal voor mij een artikel, waarvan nog maar 1 voorradig was en al in het magazijn was opgeborgen, 3/4 jaar gereserveerd en het toen alsnog aan mij toegestuurd. Ik heb het volgende bericht als reactie op een bericht in Facebook geplaatst waarin gevraagd werd waar ze te koop waren: De waterpoort en de watertoren van Sneek staan ook bij mij in huis in Limburg te pronken. Ik heb ze bij kampeerwereld Hendriks gekocht. [email protected] en www.kampeerwereld.nl groetjes Tjeerd
Kampeerwereld Hendriks is een bedrijf waar men kennis van zaken heeft. Wij hebben hier de voortent + luifel gekocht en zijn prima geinformeerd over de mogelijkheden en wensen die wij hebben. Tijdens het opzetten van de voortent en de luifel stuitte ik op wat problemen, via telefonisch contact werd ik goed geholpen waardoor het opzetten probleemloos verliep
Prima webwinkel maar voor de zekerheid gebeld of het artikel in voorraad was. Het was de laatste en werd voor mij apart gezet. Het was een prettig gesprek en alles is goed gegaan.
Snelle levering, goede service, prima prijs en een zeer goed aanbod.
Het is een mooie ruime winkel met veel assortiment en lage prijs
Goed en snel geleverd
Keurige nette en snelle levering
Bijna een dubbele betaling, erg goed afgehandeld. Werden proactief gebeld.
De Deeper pro besteld en snel ontvangen. Prima product.
Snelle levering
Goed assortiment losse onderdelen Thetford en duidelijk op de website.
Snelle en nette levering via de website.
Uitgebreid assortiment, laagste prijs, overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering. Super !
Ben echt heel tevreden en dat steek ik niet onder stoelen of banken heel veel succes
Service is heel goed en een super snelle levering
Veel artikelen op voorraad en heel snelle levering. Je weet goed de status van je bestelling, voldoende communicatie daarover.
Zeer snelle levering
Kwamen bij toeval langs jullie showroom gefietst tijdens een weekend. Binnen blij verrast en goed geholpen bij het adviseren van een zaklamp. Deze vervolgens via de webshop gekocht.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo