De Deeper pro besteld en snel ontvangen. Prima product.
Snelle levering
Goed assortiment losse onderdelen Thetford en duidelijk op de website.
Snelle en nette levering via de website.
Uitgebreid assortiment, laagste prijs, overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering. Super !
Ben echt heel tevreden en dat steek ik niet onder stoelen of banken heel veel succes
Service is heel goed en een super snelle levering
Veel artikelen op voorraad en heel snelle levering. Je weet goed de status van je bestelling, voldoende communicatie daarover.
Zeer snelle levering
Kwamen bij toeval langs jullie showroom gefietst tijdens een weekend. Binnen blij verrast en goed geholpen bij het adviseren van een zaklamp. Deze vervolgens via de webshop gekocht.
Heel vlotte afhandeling van een garantiegeval.
Snelle service, doen wat ze beloven. Super.
Fijne en overzichtelijke website. Precies de producten waarnaar ik zocht waren aanwezig. Gratis verzending, kortom een hele fijne eerste ervaring met Kampeerwereld. Dus er zullen vast nog meer bestellingen volgen!
Overzichtelijke webwinkel, gemakkelijk bestellen, snelle levering, scherpe prijzen.
Prima stoeltjes,degelijke kwaliteit
Intussen al vaker meubelen besteld via Kampeerwereld Hendriks. Beste prijs, keurige service en een zeer snelle levering ! Zeer tevreden dus !
Mijn eerste bestelling bij Kampeerwereld Hendriks was een tent. Ik wist welk type ik hebben wilde en koos voor Kampeerwereld Hendriks vanwege de prijs. De tent werd keurig zonder bezorgkosten geleverd. Wat opviel was de verpakking - zij kiezen vanuit milieu oogpunt voor gebruikte dozen. Verrassend eenvoudig. Ik ben later eens in de winkel gaan kijken en ook dat was heel plezierig. Een enorm assortiment, gratis koffie of thee voor de klanten en uiterst vriendelijke medewerkers die echt de tijd nemen om je alles goed uit te leggen. Er was een demonstratie van Exped lichtgewicht matrassen. Samen met de verkoper zijn we nagegaan welk matras voor mij het meest geschikt zou zijn. De prijs hield me echter tegen om tot aanschaf over te gaan. Door de goede en enthousiaste uitleg heb ik een aantal maanden later toch dit matras gekocht. Uiteraard bij Kampeerwereld Hendriks. Ik vind dit een uiterst plezierige winkel. Goed gesorteerd, een prima prijs/kwaliteit verhouding en bovenal: vriendelijk en behulpzame medewerkers die meedenken met de klant.
Goeie prijs en snelle levering
vandaag besteld, de volgende dag afgeleverd op het vakantieadres
Goed en goedkoop.
Komen al jaren in de winkel, nu voor het eerst via internet. Ook goed bevallen.
Duidelijke website. Geen verzendkosten. Juiste producten de volgende werkdag keurig geleverd!
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo