Niet alle artikelen waren in stock en toch levering binnen de week. Super!
Duidelijke en ovezichtelijke site. snelle levering. Goede prijs kwalliteit verhouding.
Goede communicatie en snelle levering.
Netjes verpakt. Levering super snel. Het pakket super verpakt.
Zeer netjes te woord gestaan, en de volgende dag mijn bestelling al in huis, keurig verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar!
Snelle levering
Snelle levering, en communicatie via mail was goed.
Heel prettig toen ik had besteld en de vlamlampjes voor mijn lichtsnoer zo snel bezorgd werden, bleken ze een nog kleinere fitting te hebben, dus pasten ze niet Een mail gestuurd met een begeleidende foto Matthijs Tomassen antwoordde dat ik de lampjes niet terug hoefde te sturen omdat dat duurder is dan het product en dat ie het geld terug gaat storten. Nou dat vind ik service! Ik ga kijken of iemand die lampjes nog kan gebruiken En: Pluspunt van deze antwoordmogelijkheid: Je kan met de cursor corrigeren, Dat kan bij héél veel" contact" mailings niet Groet, Leo Rijpkema
Snelle levering en communicatie. Nalevering ook snel afgehandeld.
snelle levering en snel retour geld na retour één van de artikelen
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Snelle levering met meerder verzendmogelijkheden.
Supersnelle levering en goed verpakt. Goeie prijs. Leuk om ook nog een paar onverwachte gadgets in het pakje aan te treffen. Super.
Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering
Duidelijke internetinformatie. Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheid. Correcte internetcorrespondentie. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Keurige afhandeling en bezorging.
Snelle levering, ruim op tijd voor onze feestdag! Een heel leuk cadeau erbij, en precies in de kleur van de wandelschoenen. (Meer van deze zal ik zeer zeker nog bijbestellen, nu ik weet dat u ze verkoopt! ) Ik vind het daarnaast leuk dat u verpakking hergebruikt (kroepoekdoos). Dat doe ik zelf ook als ik iets verzend. Bedankt en met vriendelijke groet.
Supersnelle levering en goed contact met telefonisch goed bereikbare competente medewerkers en tenslotte ook de beste internetprijs.
Super snelle levering en zeer tevreden over het product! Bedankt, helemaal Top!
Had een snoer bewegende kerstlampjes gekocht war maar 1 reserve lampje bij was uit veiligheidsoverweging had ik er graag enkele meer gehad,maar die waren niet apart te verkrijgen. Gezocht op google.Zo bij kerstwereldnl terecht gekomen en besteld. De volgende dag bestelling reeds geleverd bedankt ik bestel zeker nog bij jullie zeer goede service.
Snelle levering en afhandeling zoals beloofd opde site.
Outdorado heeft uitstekende informatieve website, scherpe prijzen, snelle levering en goede service. Kortom zeer tevreden klant
Leuke winkel, ook erg leuk in kerstsfeer!
Snelle service en levering. Zelfs na telefonische wijziging van een artikel is alles picco bello verzonden en ontvangen
Ik had eerst contact gezocht via een mobiel num wat je kon appen met een vraag. Snel antwoord. Erg fijn
Prima levering,duidelijke site.
Enorm snel geleverd, goede prijs en met name: de productomschrijving was goed. Dat toont aan dat het hier gaat om professionals met kennis en hart voor het product.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo