Snelle service en korrekte afhandeling
Ik kocht laatst een thermorest x-therm matje. Snelle levering. Had de verkeerde maat eerst besteld en dit werd telefonisch snel rechtgezet!
Handel verliep volgens overeenkomst. Bezorging verliep niet zorgeloos. Service van Kampeerwereld was correct vriendelijk voorkomend "top". En. .. met succes afgerond binnen een dag.
geen eigenlijk, positieve ervaring
Snelle levering.
Zeer vlotte levering, keurig verpakt en voldeed aan verwachtingen.
Hoes voor caravan gekocht zeer goede kwaliteit
Netjes en snel gecommuniceerd dat een van de bestelde artikelen niet leverbaar meer was. Gelijk een optie aangeboden, of keuze terugstorten geld.
Groot assortiment; snelle levering
snelle levering, artikelen op voorraad, heldere omschrijvingen van artikelen op de website
Snel, goedkoop en een prettige, duidelijke website
Ik heb een electrische pomp gekocht om petroleum van de jerrycan in het tankje van mijn zibro kachel te doen,goed en goedkoper dan op andere plaatsen. En hij stopt automatisch als het tankje vol is,dat had ik jaren eerder moeten hebben,nu geen geknoei meer.
De gloeikaars van mijn Zibro was defect. Na bestelling bij kampeerwereld had ik de volgende dag reeds een nieuwe in huis, aan een prima prijs zo bleek na enig 'gegoogle'. Snelle en perfecte deal dus.
Duidelijke site en product werd op afgesproken termijn geleverd.Bedankt
Heerlijke slaapzak gekocht
Bestelde is vlot geleverd
Snelle levering webshop.
Ik heb mijn beoordeling ingevuld naar mijn bevindingen van de website http://outdorado.com/. De communicatie daar was altijd op en top voor elkaar en zelfs via whatsapp te berijken. echt super.
Goede duidelijk website en snelle levering product Achteraf betalen zonder extra kosten
Mooie handschoenen voor een gunstige prijs. Levering was beloofd binnen 8 tot 12 (of veertien, dat weet ik niet meer) dagen. En tot mijn verbazing lagen de handschoenen al binnen drie dagen voor me klaar.
Snelle levering. Ideaal dat ik het bij een PostNL ophaalpunt kon ophalen.
Top levering. In de winkel kun je goede keuzes maken en later bestellen. Soms met een leuke korting.
Geleverd inclusief een Funny Button!
Om onbekende redenen was mijn bestelling naar Portugal verstuurd en niet meer te achterhalen. Kampeerwereld stuurde gewoon een nieuw pakket met de bestelde goederen. Super!!!!
menig aankoop gedaan, service is prima
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo