Aantrekkelijk geprijsd en snelle levering. Tussen bestelling en levering goed op de hoogte gehouden.
Snekle verzending, degelijk verpakt
Bestellen ging heel snel. Super fijn. Is het maar weer van mijn to-do-lijstje af!
Ik vind het altijd prettig om bij Hendriks te shoppen want ze hebben bijna alles en ze zijn klantvriendelijk
Zeer vlotte aankoop en levering
Ik zocht een goede zaklamp van Olight en kwam bij kampeerwinkel uit, en niet bij de grote 'zaklampjongen'! Ze hebben een goed assortiment, zeer snelle levering en niet onbelangrijk; GEWOON DE SCHERPSTE EN LAAGSTE PRIJS!! Kijk en kom hier bij de volgende zaklamp zeker weer!
Prima kwaliteit, snelle service, lage verzendkosten. Kortom"Erg goed!
Ook dit jaar kocht de Sint bij de kampeerwinkel. Service en levering geweldig
Helaas heb ik geen goede ervaring met deze winkel. Na bijna een avond zoeken had ik eindelijk mijn pet gevonden in de juiste kleur, volgende dag een mailtje dat deze niet meer leverbaar was. Dat is dan balen, ik vind dan hoort hij niet op de website te staan, of tenminste een vermelding. Een andere kleur gekozen, en nog diezelfde dag door Kampeerwinkel verzonden, keurig. Volgende dag pet ontvangen, echter was deze nog voorzien van de anti diefstal beveiliging, misschien wel hip of modern, maar ik zie me elke winkel al in lopen en er vooral weer uit zien te komen. Pet weer retour gestuurd, met de vermelding dat ik hem niet meer wilde, ik heb er een bij mij op de hoek gehaald. Ik zal wel niet in aanmerking komen voor de 50 euro, maar ik kan alleen de waarheid vermelden, anders heeft een feedback geen zin.
Eerst contact via whats app en dat verliep super. Daarna meteen product besteld. Volgende dag netjes bezorgd
duidelijke productomschrijving , goede en snelle service .
Super snelle levering van de omia oven . Uitgeprobeerd en het werk super. Verder prima sevice en snelle levering Dus wat ons betreft tot een volgende keer
duidelijke overzichtelijke site, goede prijskwaliteit verhouding.vandaag besteld is morgen thuis.
erg goed verstuurd, ook aan de natuur en biologisch verpakking.
Prima prijs en zeer snelle levering!
Goede prijs, hele snelle levering en hergebruik van verpakkingsmateriaal, top!
Al vele keren iets gekocht bij Kampeerwereld en Outdorado en alle keren was ik zeer tevreden over de vakkennis, het assortiment en de prijs.
Ik zocht een Tarp (200x200) en kampeerwereld.nl bood deze tegen een mooie prijs aan. Vandaag besteld en een dag later had ik hem al in huis. Supersnel dus!
Eind oktober beging november 2016 een bestelling geplaatst bij Hendriks Kerstwereld. Helaas waren niet alle door mij gewenste artikelen aanwezig. wel een bestelling geplaatst. Ook daarvan was niet alles aanwezig waardoor de bestelling wat later werd verzonden dan door mij gewenst. Hierna telefonisch en Email contact gehad met de vriendelijke Gerda van Klantenservice. Alles was toen binnen een poep en een Sch...geregeld en kreeg ik de door mij gewenste artikelen thuis gezonden. Dit is waarom ik anderen deze webwinkel kan aanbevelen.
de kampeerstoelen en service in de winkel prima. nu via internet broek besteld de kleur viel tegen en een andere kleur in dezelfde maat was niet aanwezig. maar goeie afhandeling
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo