Ik had al een tent in gedachten alleen wilde graag een groene uitvoering en Kampeerwereld hadden deze als enige nog in voorraad en waren ook nog eens de goedkoopste. Dus via de webshop besteld en twee dagen later al in huis helemaal top.
snelle zending. Goedkoop (relatief)
Goede communicatie. Snelle levering!
snelle levering
Beste Yvon, Het is nu nog zo dat we in de winkel een cadeaukaart hebben en online werken we met actie/kortingscodes. Misschien dat we dit later kunnen samenvoegen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk helaas. Onze excuses voor dit ongemak. Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kampeerwereld Hendriks.
Selle levering , goede prijs.
Zaterdagmiddag een Led druppel met verlichting besteld en maandag erop was deze binnen. Snelle service aangezien het product overal uitverkocht was.
Het terugsturen van het artikel kost evenveel als het artikel zelf waardoor je eigenlijk verplicht wordt om het te houden. Het artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen maar ik heb het toch maar gehouden, jammer.
Beste Anne-Caroline, wat jammer dat je aankoop is tegengevallen. Bij een kleiner aankoopbedrag worden de verzendkosten in verhouding hoog, vooral bij een bestelling vanuit België. We willen je in dit geval tegemoet komen, onze klantenservice zal je hierover mailen. Mochten er nog vragen zijn, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kampeerwereld Hendriks.
Zeer scherpe prijs op de wandel schoenen
De producten worden goed omschreven. De prijzen zijn concurrentieel. De ondersteuning is duidelijk en tegemoetkomend.
Snelle levering
zeer goede service en is bovendien erg vriendelijk
Merkartikelen voor redelijke prijs. Mocht het artikel toch niet dat zijn wat je zoekt dan is er een retoursticker aanwezig. Levertijd uitstekend, zelfs in de drukke periode.
Vlugge en vlotte bediening
Snelle levering, foto op website klopte met het product
Groot assortiment en zeer snelle levering
Geveaagde artikel had langere levertijd. Na Contact werd zonder probleem in overleg wat anders dat duurder was opgestuurd. Zodat we er tijdens de feestdagen toch gebruik van konden maken. Super service
Wij hebben onze eerste kampeervakantie bij molecaten geboekt zodat we een x in jullie winkel konden shoppen wat we normaal via de website doen gezien we niet in de buurt wonen.erg leuk!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop . Voldoet ook aan al mijn verwachtingen .
Nette prijs, geen verzendkosten boven 20 euro en snelle levering.
snelle levering, recycle-verpakking, verzendkosten redelijk
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo