Snelle levering alsmede snel antwoord op mijn vraag over de garantie.
Snelle, correcte levering, goede prijs.
Prima en makkelijke webshop. Via Google gevonden en veruit de goedkoopste. Was de fietslamp snel nodig en ook blij dat deze vrijwel meteen na bestellen is toegezonden.
Hartelijk dank voor de zeer snelle levering zaterdag om 14.00 besteld maandag al in huis dikke pluim
Makkelijk te bestellen.
Geachte heer Lubberts, Dank voor uw review. Wij hebben uw order nagekeken. Deze is een dagje later verstuurd omdat wij de maanden januari/februari op maandag gesloten zijn. Wat betreft de verpakking van deze kous, geven we u groot gelijk. Deze melding geven wij door aan de betreffende afdeling. We zien u graag terug op Kampeerwereld Hendriks. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kampeerwereld Hendriks.
Ik heb een goede ervaring gehad bij Kampeerwereld. Ik kreeg mijn pakketje de volgende dag binnen zoals beloofd. Ik werd goed geïnformeerd over mijn bestelling en wanneer het pakketje aan zou komen. Kampeerwereld verpakt zijn producten in gerecyclede dozen, dat vind ik heel goed! Ook had kampeerwereld de beste prijs voor de tent waar ik naar op zoek was.
Fijne service duidelijke website
Voor in de voortent een Zibro lc30 aangeschaft en voldoend prima met deze ervaring ook een Lc 30 laten komen voor vorst beveiliging van de garage waar we de wasmachine en de droger hebben staan laatste levering via internet besteld en de volgende dag al geleverd
Gekregen wat ik wou
Voor 17.00 uur besteld binnen 22 uur in huis! Goeie snelle levering. Top!
Ik heb specifiek gegoogled op verwarmd vloerkleed en de eerste die ik zag was de kampeerwinkel. Het was de goede maat en beste prijs. Verder heb ik niet gekeken, dus heb ik geen enkele ervaring met de website, kwaliteit etc. De bovenstaande lijst kan ik dus niet naar ervaring invullen. Eerst maar eens een paar keer wat kopen. Succes en vriendelijke groeten Michel Bartelds
Ik had al een tent in gedachten alleen wilde graag een groene uitvoering en Kampeerwereld hadden deze als enige nog in voorraad en waren ook nog eens de goedkoopste. Dus via de webshop besteld en twee dagen later al in huis helemaal top.
snelle zending. Goedkoop (relatief)
Goede communicatie. Snelle levering!
snelle levering
Beste Yvon, Het is nu nog zo dat we in de winkel een cadeaukaart hebben en online werken we met actie/kortingscodes. Misschien dat we dit later kunnen samenvoegen. Op dit moment is dat nog niet mogelijk helaas. Onze excuses voor dit ongemak. Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn, horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kampeerwereld Hendriks.
Selle levering , goede prijs.
Zaterdagmiddag een Led druppel met verlichting besteld en maandag erop was deze binnen. Snelle service aangezien het product overal uitverkocht was.
Het terugsturen van het artikel kost evenveel als het artikel zelf waardoor je eigenlijk verplicht wordt om het te houden. Het artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen maar ik heb het toch maar gehouden, jammer.
Beste Anne-Caroline, wat jammer dat je aankoop is tegengevallen. Bij een kleiner aankoopbedrag worden de verzendkosten in verhouding hoog, vooral bij een bestelling vanuit België. We willen je in dit geval tegemoet komen, onze klantenservice zal je hierover mailen. Mochten er nog vragen zijn, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kampeerwereld Hendriks.
Zeer scherpe prijs op de wandel schoenen
De producten worden goed omschreven. De prijzen zijn concurrentieel. De ondersteuning is duidelijk en tegemoetkomend.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo