Snelle levering. Precies zoals het hoort.
Had lang gezocht naar de door mij bestelde produkten toen ik op Uw website kwam, ja ben pas 80! en bingo gauw besteld en de andere dag in huis...chapeau
Duidelijke omschrijving van het aangekochte product, prijs en verwachte levertijd
Precies gevonden wat we zochten voor een prijs die lager was dan elders. Levering ging vlot.
Duidelijke website en zeer snelle levering
Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.
bestelling kon via internet direct worden gevolgd en snel bezorgd. prima kwaliteit
Op internet een winterjas in de aanbieding. XXL was aanwezig. Volgende dag op naar Ermelo/Harderwijk . Helaas, jas was besteld via internet. Ons telefoonnummer opgeschreven en indien jas retour zou komen zouden jullie ons bellen. En zo is het ook gegaan . Uitstekend ! we waren net in Vaassen of jullie belden al. Uiteindelijk allemaal blij.
Beste Woep, Dank voor je review. Wat leuk dat dit zo is verlopen. En vooral ook wat een mazzel! We wensen je nog heel veel plezier van deze jas. Met vriendelijke groet, Team Webcare Kampeerwereld Hendriks
Mooie scherpe aanbiedingen. Goede snelle levering
Goede kleding kwaliteit van de kleding
Goede toelichting na telefoontje en super snelle verzending
Beste Petra, Dank voor deze review. We hebben de order bekeken en de zoekresultaten aangepast. Dank voor de tip. Met vriendelijke groet, Team Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Zeer snelle levering, goede service, top op gebruikte dozen te gebruiken voor verzeding zodat het milieu minder wordt belast.
Snelle service
zeer goede, stipte levering en correcte opvolging
Snelle levering goede kwaliteit
Eenvoudig te bestellen, een zeer snelle levering en vooral een uitstekend product van goede kwaliteit (Jas : Rocky Shore van Jack Wolfskin).
Outdoor broek besteld maar helaas stond de verkeerde maat op de website vermeld. Kosteloos kunnen retourneren en vlot de goede maat geleverd gekregen. In de tussentijd werd de broek flink af geprijsd en het verschil heb ik terug gehad.
Beide snel, goed en zeer netjes geholpen
Bestelde product was niet op voorraad. Keurig keuze tussen wachten op bestelling of andere oplossing. Besteltermijn was daarna kort. Communicatie in orde
zeer snelle levering van het juiste produkt
Supersnelle levering, duidelijk en eenvoudig
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo