1 artikel was niet voorradig meer en kreeg ik een maitje van. Meteen gebeld en ander artikel hiervoor in de plaats genomen. Zeer vriendelijke medewerker aan de lijn gekregen.
Makkelijk en goedkoop. Snelle afhandeling. Achteraf betalen mogelijk.
Alles goed en kan goed genruiken
Ik heb producten besteld voor mijn aanstaande beklimming van de Mont Blanc. Aangezien ik op korte termijn mijn materiaalcontrole heb, was ik blij verrast dat ik de volgende dag alles al binnen had! Ook waren alle producten zeer scherp geprijsd en kreeg ik korting door mijn lidmaatschap van de Nederlandse Klim- en bergsport Vereniging.
Mooie en overzichtelijke webshop, duidelijke productomschrijving en scherpe prijzen. Vlotte betaalmogelijkheden en zeer snelle levertijd. Kortom een dikke aanrader!
matje besteld was snel geleverd. alles goed verpakt fijn matje
Wij zijn een nieuwe klant maar de eerste indruk is helemaal goed bevallen.
Everything went really well starting from the order to delivery. I'm really satisfied with the quality of your service and I'm completely sure I will buy from you again.
Korte levertijd met een goede prijs kwaliteitsverhouding
snelle levering. kapje contour licht past perfect! lage verzendkosten
het product dat ik zocht(wasmiddel voor wintersportkleding) had ik snel op de website gevonden en binnen twee dagen in huis (op zondag besteld)
De bestelde producten werden binnen de van te voren aangegeven aantal dagen afgeleverd. Ik vind de mogelijkheid dat je als klant een ophaalpunt kunt uitkiezen en het pakket kunt ophalen wanneer het je uitkomt, heel handig.
goede service en een snelle levering. ik ben zeer tevreden.
Eerste keer besteld via webshop. Ging vlot en er is goed artikel geleverd, 1x uitgeprobeerd en lijkt te voldoen. Nu nog echt uitproberen tijdens kamperen...
Ik heb zeer goede ervaringen met jullie. Een goede service verlening, wat voor mij belangrijk is om terug te komen bij een bedrijf. Snelle levering van bestelde producten. Ook regelmatig leuke aanbiedingen.
Goed product snelle levering
opzich nette telefonisch contact gehad.
Beste Linda, Dank voor je review. We hebben deze klacht zojuist besproken en een prettig gesprek gehad. Hartelijk dank daarvoor. We zien je graag terug bij Kampeerwereld Hendriks! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
pakket stevig verpakt en snelle levering
Ondanks dat de pannen niet op voorraad waren is de bestelling toch vrij snel bezorgd
Pan zonder deksel ontvangen, communicatie via whatsapp verliep perfect, volgende dag is het deksel nageleverd. Prima service als er even iets mis gaat.
Verkeerde artikel besteld en iedereen zeer hulpvaardig om alsnog aan het juiste artikel te komen ondanks dat het zelf niet werd verkocht, super klantvriendelijk
Snelle levering, geen probleem met omwisselen
Echt een supersnelle bezorging, duidelijk en geen twijfel mogelijk.
snelle levering. goede spullen
Super fijn, dat mijn bestelling zo snel gehaald kon worden. Op de site stond 5 tot 7 werkdagen, maar na 2 dagen was het al binnen. Top
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo