Op zondag besteld en maandag al in huis.. Grote klasse! Scherpste prijs van het bewuste artikel op het internet.
Ik had een pan en een ander grill rooster voor mijn cobb bbq besteld. Bij de levering zat een extra speel kleed en drie rubberen randjes extra geleverd. Zonder te vragen. Goeie snelle service en dito levering. Top ga zo door.
Overzichtelijke site, levertijden kloppen. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Remco, Dank voor je review. Wat vervelend dat het pakket niet naar behoren is afgeleverd. Onze klantenservice heeft je telefonisch nog niet kunnen bereiken. Zij proberen dit nog wel. We willen graag weten wat er is gebeurd en dit op een juiste manier oplossen. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
De sportieve dunne capribroek is teruggestuurd, direct een bevestiging ontvangen. Prachtig model maar stofkwaliteit gaf een statische reactie met mijn huid. Helaas. Perfecte verzorging van Kampeerwereld. Alle lof!
Snelle levering. Bijna altijd op voorraad
Artikel was zeer makkelijk te zoeken en vinden op de site levering binnen 24 uur en via mail goed op de hoogte gehouden van de voortgang van levering
De bezorgtijd was buitenaards snel! s'avonds besteld en de volgende ochtend bezorgd. Zo snel heb ik nog nooit een bestelling ontvangen. Ik kon het eerst niet geloven toen mijn vrouw belde dat de cobb BBQ al bezorgd was. Top!
Beste Frans, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat we zo snel hebben kunnen leveren. We wensen jullie nog heel veel plezier van jullie Cobb. Binnenkort komt er een heerlijk recept online van een super hamburger uit de Cobb. Een echte aanrader! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Goed even afhandeling
Aparaat, gasfles monteerbare straler/kachel werkt prima gemakkelijk monteerbaar.
Beste Peter, Hartelijk dank voor je review. We hebben deze bestelling nagekeken en je hebt zeker een punt wat betreft de accessoires voor de kachel. We hebben de betreffende afdeling dit te gaan aanpassen. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks
Snelle levering, alle goed verlopen.
Goede prijs en snelle levering.
Via wathsapp contact gehad is veel beter dan mailen Na wat mis communicatie zeer goed en snel op gelost Zo snel had ik nog niet meegemaakt super 👍
Snelle service en levering
Snel en goed overleg via mail
Beste Cissy, Hartelijk dank voor je review. We hebben de bestelling nagekeken. Helaas was bij uw bestelling de juiste kleur niet meer op voorraad. Dat is heel vervelend, onze excuses hiervoor. Fijn dat we u toch nog hebben kunnen helpen aan een andere kleur van dit model. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Dezelfde producten voor een betere prijs. Er is nagedacht over het verpakkingsmateriaal om de bestelling in te verzenden. Het pakket de dag erna al in huis (én bezorgd door een enorm leuke postbode ;) )
Op zoek naar zgn cambiumsaver, deze bleek bij kampeerwereld de helft goedkoper te zijn dan elders, in eerste instantie, dit kan niet, na verder zoeken en vergelijken bleek dit inderdaad echt waar, op andere plaatsen ruim 32 euro hier slechts € 12,99. Deze dus heel snel besteld. Ook rope protector bleek hier stukken goedkoper dan bij andere (online) winkels Deze winkel staat nu standaard in de favorietenlijst
Snelle levering, goede betaalmogelijkheden en prima producten. Aanbeveling voor iedere (karper)liefhebber
Prima service levering volgens afspraak.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo