Snelle service en levertijd toppie met geweldige kwaliteits producten voor een scherpe prijs.
Snelle levering via de webshop. En keus uit veel artikelen.
Eerste product (Jerrycan inmpregneervloeistof) was geopend geweest. Nieuwe jerrycan werd direct verzonden.
Goede service, snelle levering, goede prijzen
Zeer snelle levering en accurate administratieve afwikkeling per email
Snelle levering
Bestelling correct uitgeleverd
Gewoon zoals het hoort te zijn. Makkelijk bestellen, bevestiging per e-mail en snelle levering.
snelle super nette afhandeling,bij vragen kundig geholpen.
snelle levering en een eigen foutje bij de bestelling werd direct na een email hersteld. prima. Snelle reactie
Artikel besteld in namiddag, endag nadien was het al geleverd!!! topklasse! alsook de communicatie via mail, binnen het uur antwoord, zou zeggen houden zo!! topsite dank u :)
Supersnel je bestelling ontvangen ga dan naar Kampeerwereld
vlotte afhandeling
word keurig en goed geholpen
Prima product, en snelle levering. Fijn dat jullie nog met post.nl werken. Heb met dpd post slechte ervaring.
Super snelle levering top
Snelle en juiste levering, goed verpakt
Bestelde items slecht verpakt. Besteksets en andere items los in doos, niet beschermd, daardoor al beschadigd voor 1e gebruik. Erg Jammer, geen aanrader.
Beste Rick, Dank voor uw review. We vinden het heel vervelend dat de artikelen blijkbaar niet juist bij u zijn aangekomen. Uiteraard willen we deze fout herstellen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit goed op te lossen. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Ruime keuze, snelle levertijd, prima verpakt, kortom: top!
Heldere website, snelle levering en na retourneren snelle afhandeling.
Supersnelle levering en tevreden over het product
Ik had via de webshop besteld. En dat ging super makkelijk. Wat mij erg aantrok was de prijsklasse. Je heb gewoon voor ieder wat wils. En de levering was super. De volgende dag was de bestelling in huis. Dat is toch wat iedereen wil.
Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie over de artikelen. Scherpe prijzen en korte levertijd.
Helaas is het bestelde geretourneerd(verkeerde helm,geen inkeping voor een Petzl Pica 3 hoofdlamp)
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo