Duidelijke omschrijving van het artikel. Snelle levering. Gratis verzending.
Snelle levering!
Door een fout in de code de verkeerde tas geleverd. Maar dit zeer snel en erg vriendelijk opgelost.
Goede omschrijving van de producten.
Prima beschrijving van artikel, dus geen twijfel bij de keuze over het aanschaffen. Goed op de hoogte gehouden over bestelling en bezorgjng, kortom: alle lof! AvW.
Mijn vriendin gisteravond erg blij gemaakt met een kampeer artikel van jullie. Goede kwaliteit. Snel in huis en ziet er mooi uit.
Duidelijke omschrijving artikelen en bestelprocedure. Snelle levering. Telefonische klantenservice is correct, behulpzaam en vriendelijk.
Product was snel verzonden en conform afspraak binnen.
keurig op tijd bezorgd en kompleet
Goede en snelle levering via internet en met 35 euro of meer geen verzendkosten. De vorige keer in de winkel keurig geholpen.
Mooie website snelle levering , after pay!!!
Zeer behulpzaam, vriendelijk en ze hebben verstand van zaken. Had telefonisch contact wegens een probleem met afrekening op de website en was heel erg goed geholpen.
Heldere website, snelle service, de kampeermok een leuke verrassing!
Super follow-up!
Direct reactie op vraag, duidelijk info gekregen.
zoals altijd , de volgende dag de bestelde artikelen al in huis. keurig verpakt in gerecycled materiaal.een groot pluspunt vind ik.
Artikelen via het internet besteld, deze zijn volgens afspraak een dag later keurig geleverd en een leuke mok erbij, erg attent.
prima service toen bleek dat ik het verkeerde had besteld.
Prima levering. Niks mis mee.
Wat ik zocht, was er! En goede prijs- kwaliteit verhouding.
Alles kunnen vinden wat ik nodig had, en besteld. 1 product bleek na bestelling toch niet voorradig, hierover is keurig gebeld en een passend alternatief aangeboden. Super! Helaas wat strubbelingen met PostNL, maar ook hierin is steeds goed geholpen. Bereikbaarheid via whatsapp is top. Dank voor deze levering!
Beste Laurens, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn dat onze klantenservice je naar wens heeft kunnen helpen. Ook heb je een verbeterpunt aangegeven voor de webshop. Dit gaan we doorgeven aan de betreffende afdeling. Wellicht dat zij met deze melding een en ander kunnen verbeteren. We wensen je nog veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks
Assortiment afwijkend van anderen. Hier gezocht artikel wel beschikbaar.
vlotte levering
Harderwijkerweg 183