Correcte en zeer snelle levering
De levering van mijn Teva slippers was erg vlot en zonder problemen.
Keer een.matje gehad v exped daarvan ging een.luchtkamer stuk.Binnen 10dagen lag de nieuwe al thuis .Kosteloos de oude terug met de post en nieuwe verzonden.Fabricage fout .De zelfde 4 v exped sim confort 7 en de duo die ik heb zijn trouwens top producten hoor.Dus daar ligt t ook.niet aan.Was gewoon pech en t was 38 graden in de tent.Ook.als je belt met technische vragen krijg je altijd antwoord.
snelle levering voor laagste prijs
Snelle levertijd en ruime keuze in betaalmogelijkheden
Snelle reactie op mijn vraag en ondanks het Hemelvaartweekend ook snel geleverd!
Miste schroefjes bij gekochte flame heater, na 1 telefoontje volgende dag al in huis. Prima opgelost . .
Snelle levering
Op zoek naar een lichtgewicht tentje via internet bij jullie terecht gekomen en vrij snel een leuk tentje gevonden . Besteld en supersnel in huis, afgelopen weekend de tent op de fiets meegenomen , richting Ardennen gegaan en een top weekend gehad mede dankzij de tent, licht, makkelijk op te zetten , fijn materiaal, snel droog en een mooi maatje.
correcte en snelle levering met een duidelijke communicatie
Product is zoals beschreven, prijs is prima en snel geleverd.
In een hele grote doos van een mooie kampeerstoel, ontving ik binnen 24 uur na bestelling/betaling het bestelde artikel (een chillkleed). Wat fijn dat ik van te voren gewaarschuwd was dat kampeerwereld aan het milieu denkt en verpakkingen her-gebruikt!! Want anders... was de zending linea recta retour gezonden. Bedankt voor de supersnelle service! De oude doos is direct in de papiercontainer gedeponeerd.
Snelle levering, snel retour als blijkt dat maat toch tegenvalt
Helder bestelproces en levering volgens afspraak. Super dat er geen doos om een doos gedaan wordt maar gewoon de verpakking gebruikt wordt, dat scheelt een heleboel overbodig karton!
Snelle, daadkrachtige en correcte afhandeling bij levering artikel met beperkte (transport) schade.
Ik heb 20 pakken adventurefood besteld en het was de volgende dag al in huis goed verpakt. Zoude alle webshops maae zou zijn.
Deze bestelling is prima verlopen
Duidelijke site, Snelle levering,
Doorgaan zo
Wij hebben een opvouwbare bolderkar via internet besteld. Snelle en juiste levering! Voor de bestelling nog gebruik gemaakt van de kortingsbon van 5 euro bij ontvangst nieuwsbrief. Topproduct! Onze zoon van 2 jaar vind het prachtig in de bolderkar en we gruiken hem al voor naar het strand.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo