Vlotte behandeling en levering.Tevreden!
Snelle en goede levering.
ik heb via jullie een paar thermometers gekocht heb ze netjes ontvangen en ben zeer tevreden over jullie gang van zaken doen kom zeker terug mocht ik wat nodig hebben
Uitgebreid assortiment, aardige website
Beste Bart, Dank voor je review. Onder de € 35,00 rekenen we € 4,95 verzendkosten, daarboven versturen we het pakket gratis. We zien je graag terug bij Kampeerwereld Hendriks! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
De bestelde artikelen werden 's anderendaags geleverd. Ook dankzij Postnl. Prima service.
Bijzonder vlotte levering van een goed omschreven product. Het product bevalt erg goed en blijkt in aanschaf ook goedkoper te zijn dan elders.
Prima opgezette overzichtelijke en klantvriendelijke website;snelle levering.
ik vul deze enquete in omdat ik gek word van jullie ongevraagde nieuwsbrief, dus afgemeld en dan weer de enquete. voor mij een reden om niet weer bij jullie te kopen...
Beste Victor, Dank voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is als er na een aankoop veel mails gestuurd worden. We versturen twee mails na een aankoop. We vragen om uw ervaring over een product om andere klanten objectief te informeren over datzelfde product. We zien dat u geen nieuwsbrieven ontvangt, dus na deze e-mails zult u verder niets meer van ons ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks
na dat post.nl mijn pakket te laat leverde en beschadigd was waardoor een poot van een opstapje stuk was, heeft kampeerwereld telefonisch contact gehad met mijn man en ze leverden prachtige (betere) poten met ronde voetstuk. echt top en hartelijk bedankt voor deze geweldige service.
Was op zoek naar een hoes voor onze parasol en jullie hadden een leuke aanbieding. Was snel besteld op zondag en snel geleverd op dinsdag.
Heel prettig om te chatten bij twijfel of betaling wel goed zou verlopen.
Mijn eerste aankopen in jullie webshop is mij zeer goed bevallen. Het assortiment is zeer compleet. heerlijk om doorheen in shoppen.
Groot assortiment en goeie service
Uitstekende en snelle service via whatsapp Klantenservice.
Snel en goed geleverd.
Prima service!
Goede pasvorm. exact zoals beschreven op website en dat is prettig. Droogt snel en nat ophangen dan hoef je niet te strijken
Prima, web shop snelle levering
De bestelling is 3 dagen later dan beloofd. Of schrijf iets anders op je website, of email met excuus.nu is mijn dochter zonder sandalen op weekend weg als ik dat had geweten had ik noet besteld.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo