La rapidité des réponses et du service
Caravan airco gekocht via de site. Snel contact via de webchat of deze nog in voorraad was (erg handige functie). Dat was het geval, voor 5 uur besteld en volgende dag geleverd, zoals beloofd. Niets op aan te merken verder. Kan nog niets zeggen over kwaliteit en de aftersales.
Alles zo als het moet.
Alles goed en snel geleverd.
Na een productiefout in mijn Alite Mantis waardoor hij brak na 2 minuten erin zitten, zonder problemen kosteloos een vervangend stoeltje gekregen dat iets duurder was. Dat is nog eens service waar je trouwe klanten mee kweekt!
makkelijke,duidelijke website, snelle levering
Zeer snelle levering. Bij aankomst was 1 artikel helaas beschadigd. De volgende dag konden wij al een nieuw exemplaar ontvangen
Overzichtelijke webwinkel met duidelijke omschrijvingen. Vlotte levering.
Vlotte en correcte levering
Betere vermelding van hoeveelheid in een verpakking
Bestelling per ongeluk dubbel geplaatst. Goed en snel opgelost !!
perfekt
Bestellen in webshop zonder problemen, levering de volgende dag. Helaas slechts de helft van de bestelling. Serviceafdeling gebeld en die had het binnen een half uur uitgezocht. De volgende dag werd het ontbrekende nageleverd.
De Hengelsport afdeling levert goede artikelen,verpakt het keurig,en alles verloopt prima,goede winkel en site,. Mensen zijn vriendelijk en beleefd. Prima service. Houden zo.
Verpakken goederen tbv transport in bubbeltjesplastic.
Overzichtelijke website en snelle levering
Snelle respons
Telefonisch Contact met winkel was zeer efficiënt en 'gastvrij'. Duidelijk antwoord: meteen uitsluitsel over aanwezige voorraad
Gebeld met uw winkel of de Petromax staand Electrisch op voorraad was. Binnen enkele seconden antwoord en het artikel werd gereserveerd voor mij tot aan mijn web bestelling.
Eindelijk onderdeeltje gevonden, Goede catalogus, snel telefonisch antwoord op vraag
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo