Snelle levering. Overzichtelijke website
overzichtelijk en lekker snel
Gratis verzending en het geheel is na bestelling de volgende dag al afgeleverd.
Ik had het opgezocht op Google en de prijs was prima , besteld en de volgende dag al in huis, er was iets mis gegaan met bestellen van mijn kant, nou dat hebben ze meteen opgelost, prima service......
Prima.
Ik heb meerdere websites van kampeerwinkels doorzocht om een geschikte stoel te vinden. Jullie website was de eerste waar ik makkelijk kon zoeken en relevante info vond
Snelle goede levering, goede prijs en bereikbaarheid showroom.
Snelle en goede levering.
Geweldige winkel mis soms wat kleinigheden bv materiaal om caravan te verbeteren cq maken
goed gesorteerde overzichtelijke webshop voor de kampeerder en bergsporter
snelle levering. Prima kwaliteit
Ik beveel nooit iets aan, uit principe niet.
Geweldige service en snelle verzending.
Perfect, levertijd conform opgave en scherpe prijs tov andere aanbieders
Snelle en keurige levering
Al na een paar dagen ontving ik mijn bestelde kampeerkastje. Helaas was het bovenblad beschadigd. Retour gezonden en vervolgens 9 dagen niets meer gehoord. Ook in "mijn account" was geen retourzending te zien. Maar gebeld en verhaal uitgelegd. Binnen twee dagen nieuw kastje ontvangen.
Snel geleverd, duidelijke uitleg. Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik kwam er achter door te vergelijken dat hetgene wat ik wilde kopen goedkoper was op kampeerwereld dan vol.com.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo