Uitgebreide info bij product is handig
Beste heer/mevrouw Postma, Dank voor je review. Wat jammer dat de doos niet meer goed dicht zat. Wel fijn dat alles correct is aangekomen. We geven je opmerking door aan de betreffende afdeling. Er is vast ruimte voor verbetering! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks
Artikelen zijn snel bezorgd, goed verpakt en voor een mooie prijs binnengekomen. De klantenservice was ook goed bereikbaar.
zeer snelle levering
Stipte levering
Via google zocht ik een kleine 2 persoons katoenen tent. Ik kwam terecht bij Hendriks. Daarna even gebeld of de tent op voorraad was en of er nog andere kleine modellen zijn. Na de ontvangen info heb ik de tent besteld. De volgende dag werd de tent geleverd. Mijn twins van 17 jaar hebben de tent direct opgebouwd en hebben er snachts ook in geslapen. Tent is goedgekeurd.
Geweldig naar verkeerde bestelling was het probleem direkt op gelost zonder moeite
We waren op zoek naar een caravan-airco Deze site kwam meteen naar voren en was ook de goedkoopste
Super snelle levering,goede prijs, hier gaan we vaker wat bestellen
Top! Snelle levering!
Had even gebeld of het product op voorraad was, Telefoon werd snel opgenomen en er kon direct vermeld worden of het product op voorraad was. Besteld via de webshop en volgende dag bezorgd. Prima service!
Een snelle levering en goed overzicht op de website.
We wilden een kampeerkastje en via google kwamen we op deze site terecht, omdat het hier de voordeligste prijs betrof en snelle levering.
Duidelijke website en supersnelle levering!
Verkeerde kleur schommelstoel ontvangen,maar is snel en goed opgelost. Vriendelijk en super klantvriendelijk geholpen.
Super snelle levering van onze inklapbare strandstoeltjes. Bij opening troffen we 2 waardebonnen voor een saunabezoek. Top!
snelle afhandeling webshop en levering via winkel
Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding, goedkoopste op internet, snelle reacties op mails.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo