Ik ontving mijn bestelling in een grote doos, terwijl het alleen om een vest ging. Naar mijn idee kan dit prima in een kleinere verpakking, wat niet alleen de verzendkosten ten goede komt maar ook beter is voor het milieu!
Snelle levering van product. Helaas wel verkeerde product geleverd. Beloofd goede product alsnog te leveren, maar volgende dag bleek het toch niet leverbaar te zijn.
Eindelijk een stoel gevonden die lekker zit voor iemand met een maatje meer
Ik heb een tent besteld, deze is snel geleverd. Inmiddels heb ik de tent ook 3 weken uitgeprobeerd en hij is top.
Geen
Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Helaas kunnen onze verkopers geen kassabon terugvinden, dit kan enkel bij onze informatiebalie. We vinden het jammer dat het zo gelopen is. De korting van 10 % op luifel geldt overigens nog steeds. Mochten wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks
Pakketje was bij TNT kwijtgeraakt. Na contact met kampeerwereld werd dit gelijk uitgezocht en netjes teruggebeld. Hebben dezelfde dag opnieuw een pakket verstuurt en had ik de volgende dag in huis. Super service!
Super snel en duidelijk.
Omdat ik niet zeker was welke maat broek ik moest bestellen gebeld met de winkel. Hier werd ik uitermate vriendelijk en geduldig geholpen door een mevrouw die ook nog eens verstand van zaken had. Het is lang geleden dat ik zo goed geholpen ben, echt een openbaring!
Bestelling (slaapmatje) netjes ontvangen binnen een dag
Betrouwbare website met goede kwaliteit producten. Absolute aanrader.
Snelle levering
prima web shop, snelle levering. top.
snelle levering
Snelle service
Geen verzendkosten betalen
Vlotte afhandeling van een product met prima prijs/kwaliteitsverhouding
Ondanks dat levering tent niet tijdig zou kunnen plaatsvinden (buiten de schuld van Kampeerwerled), heeft Kampeerwereld er alles aan gedaan om toch voor begin van onze vakantie de tent en toebehoren te leveren via PostNL, op kosten van de Kampeerwereld. Nb oom de servicedeskmedewerker belde uit eigen beweging en uit zorg naar ons en leefde mee. TOP! TOP!
Een snelle levering. Ook al eens de winkel zelf geweest en wordt daar zeer vakkundig geholpen.
Snelle levering, overzichtelijke website met goede info
erg snelle levering ook wat betreft retour product
Telefonisch werd ik vriendelijk geholpen met kundig advies. De bestelling kreeg ik razendsnel!
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo