Vlotte service, heel snel het bestelde artikel ontvangen, ook per mail iemand benaderd en vrij vlug een antwoord gekregen. En afterpay betalen is ook erg prettig, eerst zien en dan betalen.
Snel geleverd en van tevoren duidelijk aangegeven dat de levering niet in een kampeerwinkeldoos zit.
Verzending en ontvangst prima afhandeling klacht zeer netjes.
Beste Wout, Dank voor je review. Onze excuses dat de levering niet naar wens is verlopen. Dat vinden we heel vervelend. Onze klantenservice gaat contact met je opnemen om een en ander door te nemen. Zij hebben je hier een mail over gestuurd. zij zullen voor een passende oplossing zorgen. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Op verzoek wilden ze de prijs nog lager leggen omdat ik meerdere artikelen tegelijk kocht
snelle service , goede afhandeling van een artikel wat niet kapot ging. Eerlijk antwoord over mogelijke oorzaak hiervan. zeer tevreden
Na een defecte koelbox ontvangen te hebben werd deze zonder problemen vervangen door een nieuwe. Aangezien er van dezelfde box geen voorraad meer was een duurder exemplaar gekregen.
Dompelaar doet het af en toe, waardeloos product. Telkens beetje bewegen metaal tov houder om deze te laten doen. Als ie wel werkt, dan werkt ie naar behoren. Maar voordat ie het doet, waarschijnlijk niet goied gemonteerd.
Beste Carl, Dank voor je review. We hebben de order voor je opgezocht en zien dat je de dompelaar nog maar net hebt. We gaan je een nieuwe sturen, de defecte dompelaar hoeft in dit geval niet te worden terug gestuurd. Je mag het pakket woensdag in huis verwachten. Voor problemen en/of vragen mag je altijd contact met ons opnemen: [email protected] We wensen je vast veel plezier van de nieuwe dompelaar. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Mooie winkel en een prettige sfeer
Correcte afhandeling
Gezochte product had hier aanzienlijk lagere prijs. Bestelling ging zeer gemakkelijk en snel bezorgd. Helaas waren er 2 van 4 glazen kannen gebroken, maar de snelle service daarna maakte dit weer goed! Direct na mijn melding werden er nieuwe kannen verstuurd die ik de volgende dag (heel) ontving. Systeem retourmelding werkt gemakkelijk. Ook contact via whatsapp heel fijn!
Eerste kennismaking maar direct heel positief. Direct bevestiging van bestelling, snelle verzending, keurige levering en zelfs retouretiket ingesloten. Helemaal goed!
Prima variateit in aanbod. Keuze was goed te maken. En volgende dag in huis.
zeer vlugge levering
Geen
Beste meneer Kraaier, Dank voor je review. We hebben elkaar van de week hierover telefonisch gesproken. Bedankt voor dit prettige gesprek. We gaan zoals besproken dit overleggen met de betreffende medewerker. Onze excuses voor het ongemak, fijn dat het inmiddels is opgelost. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Nou ja , ik had eigenlijk geen positieve ervaring achter de rug , ik ben 4 jaar klant van de winkel geweest , daar had ik een voetenkrukje gekocht en de volgende vakantie pakten we hem uit de caravan , totaal vergaan , in de winkel wilden ze ons niet te woord staan omdat ik niet met m'n bankafschriften op vakantie was gegaan ,ik kon vertrekken. de bestelling via de webshop is prima gegaan.
Beste Nel, Dank voor je review. We hebben elkaar van de week gesproken. Bedankt voor dit prettige gesprek. We hebben een en ander door genomen. We gaan zorgen voor een passende oplossing. Geef je de gevraagde gegevens nog even door per e-mail? [email protected] We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Snelle en correcte levering
Ik ben tevreden over de gang van zaken
Zeer snelle levering en heel goed te woord gestaan aan de telefoon.
Goed, veel, snelle levering.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo