uirgebreid assortiment.
Ondanks drukte redelijk snel geleverd. Niet de beloofde next day maar een week. Levering zeer goed. De aanbieding waar ik op uit was, was helaas helemaal uitverkocht. Communicatie ging goed. Terugstorten geld was snel. Alternatief op later tijdstip bij kampeerwereld besteld. Ze zijn prima geprijsd.
De bestelling was er snel, jas zeer goed bevallen en de laagste prijs
Makkelijk bestellen en snelle levering
Aangegeven levertijd was 2-4 werkdagen. De volgende dag al een mail gehad dat het klaar lag om op te halen. Heel fijn!
Bestelling via de website, af laten leveren bij een postnl punt. Helaas was door een fout het afleveradres bij postnl ons huisadres, daar lukt het niet om wat te laten bezorgen en wordt een pakket retour afzender gestuurd. Contact gehad met de klantenservice, die hebben dat meteen goed opgepakt, nieuw pakket gestuurd naar postnl punt waardoor wij het pakket de volgende dag alsnog hadden. Compliment voor de klantenservice, wordt vriendelijk te woord gestaan, wordt teruggebeld en probleem wordt naar tevredenheid opgelost!
Snelle verzending, goed verpakt, geen problemen gehad met de bestelling.
Bijzonder scherpe prijs, veel keuze, snelle levering en zeer goed verpakt zodat mogelijke schade voorkomen is.
Een leuke ervaring het vertoeven op uw website-shop. Vooral een goede werking van uw verkoops-procedure en levering; hup hup Nederland daar kunnen wij van leren
leger des heilskoor gekocht voor onze nicht ziet er mooi uit en zingt zelfs.Hartstikke leuk.Iemand weer blij gemaakt. Bedankt,ook voor de snelle service .TOP
Snelle levering, overzichtelijk
Vanwege de feestdagen heb ik wat langer op m'n tentje moeten wachten. De volgende dag heb ik hem opgezet en ik was verbaasd wat er nog allemaal aan details aan zaten zoals drie zakjes waar je wat in kan doen waarvan een aan de buitenkant van de binnen tent,en en lussen om een lijntje te spannen voor je kleren.hij is ook heel gemakkelijk op te zetten.
Heldere en duidelijke productbeschrijving, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.
Verkeerde tas geleverd , Saskia heeft het super opgelost . Super gedaan dank hiervoor
U bent duur maar u heeft een hoge kwalitijd en uw medewerkers zijn erg deskundig.
Levering is snel, leuk dat jullie meedoen met Black-Friday
Een fijne winterjas voor in de stad. Verder zie bovenstaande.
Na aanvankelijk het verkeerde slaapmatje te hebben ontvangen, werd het snel opgelost. Verkeerde matje terug naar antwoordnr, en na ontvangst werd meteen het goede matje verstuurd. Het appen met een medewerker vond ik heel erg goed werken.
Gezien zeer recente negatieve ervaringen met andere webshops (wel betaald, niet geleverd, geen geld terug en geen reactie) beetje huiverig. Uw websiteuitstraling en contactmogelijkheden en ervaringen van derden gaven echter de doorslag e.e.a. bij u te bestellen. Het correct afhandelen van de bestelling en de betaling gaf ons weer vertrouwen in de inspanningen van bedrijven met hun webshop. Zeer zeker in uw geval.
voordelig snel bezorgd
Op maandagnamiddag levering geplaatst, dinsdag om 11.00u al geleverd! Super.
Harderwijkerweg 183
3852 AC Ermelo