Op advies van vriendin aan het kamperen gegaan. Samen naar winkel in ermelo geweest. Fijne winkel, heerlijk om daar rond te lopen! !! Werkelijk alles hebben ze hier !!! Hier de groene padstow-tent gekocht. Fijne tent als hij staat - maar het vastzetten van de ronde tentstokken voordat je hem op kunt trekken, vind ik zwaar: beter is het om de tent met zijn tweeën op te zetten!!! (Ik zet de tent altijd alleen op/ik ben alleenstaand). Via de webshop een toilet en schuurtent (berging ) gekocht. Fijne winkel, perfecte service, kortom : MIJN WINKEL! !!
Prettig dat jullie snel leverden.
Fijne kampeer winkel, met goeie heldere webshop. Goed assortiment ook, deze winkel zit in mijn top vijf van favoriete kampeer en outdoor leveranciers.
Een zeer ruim Gesorteerde zaak en heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Na ontvangst bestelling met beschadiging uitstekend geholpen!
Prima producten, snelle levering, goede service, en een redelijke prijs.
Duidelijke site, goede prijs en snelle levering!
Product cobb is een goed product
Nog vlotter kon niet super tevreden.
Na lang shoppen hier in de omgeving bij tuincentra, uiteindelijk bij jullie de gewenste dekjes voor La Fuma stoelen gevonden. Hier in de omgeving werd beweerd dat het type wat wij zochten niet meer leverbaar was. Bravo dus!
zeer netjes op tijd geleverd binnen de gestelde datum en tijd
Goede service. Beter zelfs dan verwacht. Ik was altijd erg tevreden over deze mooie zaak en ik kom hier nog erg graag.
die is er niet
Hallo Barry, wat jammer dat bij ons de communicatie naar jou toe mis is gelopen. Zeker als je niet tevreden bent over het gekochte product. Wij nemen contact met je op via de mail voor een passende oplossing.
Goedkoop.en snelle Gereegeld. Top
Uitstekende service. Zeer snelle levering van een moelijk te vinden artikel.
Goede producten voor een nog betere prijs
Snelle levering. Over Service en Kwaliteit kan ik op dit moment nog niks zeggen is nog nieuw, de tijd zal het leren hoe goed het product is. Aankoop Led TV 15 Inch.
Zag bij aflevering dat product te groot was.Gebeld met klantenservice waar ik zeer goed ben geholpen.Ik kon product ruilen en kreeg resterend bedrag terug op mijn rekening.Goede service en erg vriendelijk.
Vlotte afhandeling.
Het was er snel ,netjes verpakt,in goed staat dus wat wil je nog meer de prijs oké dus alles prima in orde.
De slaapzakken waren zeer snel binnen. Ook een vraag gesteld hierover en dit verliep soepel en snel. Over 2 weken nemen we ze ingebruik.
Vervangingsglas voor de Milenco caravan spiegels besteld. Deze werd binnen één dag en voor een prima prijs geleverd (zoals het hoort bij een webwinkel). Wat ik erg positief vond is dat ik in de mail met de track & trace code las dat er een doos van een ander product gebruikt kan zijn om het bestelde artikel te verzenden. Om onnodig karton verbruik tegen te gaan. Sympathiek! Zouden veel meer webwinkels moeten doen.