Wij hadden tentdoekreiniger en impregneer vloeistof online besteld. Bij levering bleken er twee flessen flink te hebben gelekt. Gemaild en vrijwel direct kregen we antwoord. Ook met een juiste oplossing; er werd een nieuwe fles opgestuurd en deze kwam keurig aan. De snelheid van reageren en de wijze waarop was erg prettig.
Erg goede uitgebreide webshop. Snelle levering, en goede vriendelijke communicatie.
Makkelijk besteld, snel geleverd.Goed product voor een goede prijs
Prima telefonische extra informatie over het bestelde product
Snelle levering en product zoals beloofd. Zoals het hoort! Kom zeker terug en beveel deze winkel aan.
Heb donderdags gebeld met het bedrijf om zeker te weten dat mijn kaarthoekmeters vrijdag binnen zouden komen, aangezien wij zaterdags op zomerkamp gingen met scouting. Ja hoor meneer, ze zijn op voorraad en ik ga ze gelijk versturen. Mooi niet dus dat ik ze zaterdag mee op kamp kon nemen, aangezien ze pas zaterdagavond bezorgt werden en niet vrijdag. Bestel hier never nooit iets weer
Artikelen via Google opgezocht en hier het goedkoopste, snelle levering
Ook toen er een garantie kwestie was werd in overleg een passende oplossing gevonden.
Op moment van aankoop de beste prijs Dag na bestelling bezorging, via mail communicatie over bezorgtijd. Prima verpakking en duidelijke instructie voor eventuele retourzending
Makkelijke website, snelle en correcte levering.
Een product was beschadigd geleverd door verkeerd inpakken. Na tefonisch contactcdit direct verholpen en nieuw product ontvangen
supersnelle levering.
Beste M. Petrescu, Dank voor je review. Wij hebben deze order voor je nagekeken. Het gaat hier om een assorti artikel, waarbij je een voorkeur voor kleur mag aangeven. Is deze er niet meer, dan ontvang je een andere kleur. Dit geven we bij het artikel aan. Natuurlijk is het jammer dat er geen witte meer was. Je mag deze wel retourneren als je dat wenst, dan nemen wij de retourkosten op ons. Het artikel moet dan nog wel in nieuw-staat zijn. Mocht je dit wensen, mag je mailen naar: [email protected]. Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Snelle en complete levering
Ik ben niet positief de balkon parasol houders zijn slecht buigen snel blijven niet zitten
Beste Willeke, Dank voor je review. Wat vervelend dat je artikel niet naar wens is. Je mag deze retourneren als deze niet naar behoren werkt. De houders zijn helemaal uitverkocht. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om deze te retourneren. Mochten er nog vragen zijn, mag je contact met ons opnemen: [email protected] Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
mooi slaapzak in goede prijs kwaliteit verhouding
Snel besteld en erg snel geleverd. Volgende dag al in huis!
Snelle levering.
Goede artikelen en een goede prijs. Vriendelijke medewerkers via de telefoon.
Zeer snelle levering en helaas moest onze tent retour omdat hij te groot was, maar dit is heel snel geregeld en opgehaald. Ga ervan uit dat de terugbetaling ook snel gebeurt :-)
Snelle levering na bestelling en goed verpakt. Komt beloftes goed na
mijn bestelling is afgewerkt zoals de website vermeld en daarmee zeer correct.