Helaas verkeerde artikel ontvangen. Super snel opgelost zonder extra kosten.
Therm-A-Rest NeoAir All Season SV RW Slaapmat gekocht. Helaas bij levering zat er geen stuff-bag bij. Na kort telefonisch overleg is deze snel nagestuurd. Prima service.
Betreft Bo-Camp Binnentent voortent - 4471800 tent ziet er goedkoop uit., ophangen is lastig klemmen passen niet op mijn tentstokken dus nu met touwtjes opgehangen, het wordt nu gebruikt voor het logeren van mijn kleinkinderen hopen dat hij heel blijft
Snel gevonden, besteld en geleverd !
Makkelijk besteld. Snel en correct geleverd!
Voorraad overzicht kloppen niet, op de website is een product op voorraad na de bestelling en BETALING wordt er pas meegedeeld dat iets niet op voorraad is. Heb hierdoor een week langer op mijn product moeten wachten. Heb hierover ook gemaild en helaas op mijn tweede email geen antwoord ontvangen. Dit mag wel verbeteren
Alles was snel en goed geregeld.
Zeer snelle en correcte levering
Goede en snelle levering. Artikel voldeed aan de verwachting.
Prima product
Duidelijk Snel Goede sociale vaardigheden
Super mooie en verstelbare tafel. Makkelijk in en uit te klappen. Op internet besteld, snel klaar gezet in winkel.
Snelle levering, komt overeen met foto's webshop.
Het bestellen ging erg makkelijk en de bestelling was de volgende dag al in huis. Erg fijn!
Prima apparaat.
Was eerst verkeerde model Cobb geleverd , kan gebeuren. Herstel proces was zeer gebruikersvriendelijk door en na overleg met klantenservice. Binnen een dag weer hersteld door goede begeleiding.
Artikel vlot gevonden op de website en juiste model kunnen kiezen aan de hand van de aanwezige info. Was wel een specifiek item dat ik nodig had en veel gezocht via google alvorens ik op kampeerwereld.nl terechtkwam. Bestelling en levering verliepen vlot.
Klanten geen beloftes doen die men niet waar kan maken! Voorwaarden op de site aanpassen qua levertijd.Klanten niet voorliegen met de belofte vandaag voor 17.00 uur besteld en betaald dan de volgende dag in huis want dat kan u niet waarmaken. Administratie up to date houden.Track and trace via post nl beter in de peiling houden .Retourneren bedrag sneller verwerken.
Beste Ans, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het erg vervelend hoe je bestelling gelopen is. De bestelling is een dag later verstuurd. Dit was niet de bedoeling. Het gevolg hiervan is dat je bestelling niet op tijd binnen is gekomen. We willen dan ook onze excuses aanbieden dat de bestelling niet op de afgesproken tijd geleverd is. Ik ga dit probleem aankaarten bij mijn collega’s zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groeten, Webcare
Positief