Prima geholpen via devtelefoon en een prima artikel gekregen
Wij hebben een broek besteld van Fjallraven. De broek was in de aanbieding voor de helft van de prijs. Erg fijn, want het zijn dure broeken. Het pakket werd geleverd volgens de tijd die op de website staat.
Goede service,snelle levering
Voor heel weinig geld gaan de kampeerstoelen weer jaren mee.
Ben zeer tevreden had een vislijn bestelt was niet op voorraad kreeg netjes een bericht hier over maar na een belletje te heb gepleegd hebben ze het gelijk bestelt kreeg het op tijd binnen voor onzen visvakantie mijn complimenten voor hier voor echt een aanrader deze winkel/ webwinkel
goeie site en shop met veel artikelen die een goeie kwaliteit/prijs verhouding hebben
Vlotte levering, prijs voor de luifel die ik kocht was iets duurder dan bij een andere winkel. Maar door geen verzendkosten was ik hetzelfde kwijt.
Produkt werdt beschadig ontvangen dus heb ik meer contact gehad met de service afdeling. Ik ben netjes behandeld en heb geen enkel probleem gehad met het afhandelen hiervan. Na retour heb ik een nieuw exemplaar ontvangen. TOP
Heel goede webshop. Makkelijk een keuze kunnen maken. Keurig verpakt in grote doos. Niet lang hoeven wachten, dus snelle levering!! Heel tevreden!!!
Snel en eco verpakt
Goede bereikbaarheid.
ondanks dat de bestelling niet in voorraad was, is de bestelling toch tijdig toegekomen.
Snel en perfect geregeld
Keurig de bestelling afgehandeld. Goed bereikbaar, snelle levering, kortom: aanrader!
Snelle levering.
Duidelijk wat er te krijgen is
Het bestelde werd daags na bestelling geleverd en toen het door een meetfout mijnerzijds teruggestuurd moest worden , verliep dit probleemloos en stond het geld snel weer op onze rekening.
Zeer positief dat n artikel gekocht op de webshop in de winkel geretourneerd kon worden en omgeruild voor een ander artikel!!