Snelle levering
Ik had twee identieke lampjes besteld, waarvan er bij eentje halogeen in zat ipv led. Hierover gebeld en diegene die erover ging was er niet. Volgende dag werd ik direct teruggebeld door een uiterst vriendelijke dame die vertelde dat zij 't juiste lampje zou nasturen kosteloos, en ik het halogeen lampje mocht houden of weggooien. Al met al een zeer goede ervaring gehad met kampeerwereld Hendriks en heel erg persoonlijk en plezierig geholpen!!
perfekt artikel en zeer snelle levering.
Snel geleverd en nette prijs.
Snelle levering via webshop als je ineens een artikel nodig hebt en je daarvoor niet naar Ermelo hoeft te tijden
Vlotte levering
Nu voor de tweede keer een aankoop gedaan via de webshop. Net als de vorige keer werd er helemaal correct en op tijd geleverd.
Prima service, snelle levering, laagste prijs!
Zeer correcte en snelle levering ook naar België en voor nieuwe klant
De camping wasmachine die ik aan heb geschaft werkt zoals je kan verwachten van een campingwasmachine: best prima. De levering was vlug en betaling ging moeiteloos.
Beste Tessa, Dank voor je review. We hebben elkaar van de week gesproken, bedankt voor dit prettige gesprek. Wasmachines worden getest in de fabriek, waardoor er soms wat water achterblijft. De wasmachine is dus absoluut niet gebruikt. Wat betreft de site heb je groot gelijk, deze hebben we inmiddels aangepast. Er staan betere foto’s en meer informatie op. We wensen je nog veel wasplezier en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Webcare Kampeerwereld Hendriks.
Maandag 1April naar de winkel. Met een opstellingsprobleem voortent en luifel. Aangegeven aan een medewerker. Kreeg een voorstel, morgen komen we kijken Dinsdag 2April smorgens is het probleem opgelost door een deskundige medewerker! Zonder kosten voor het gebruikte materiaal. Geweldige service .heel hartelijk dank Wim en Lidy blaas.
Rab Ascent 700 extra lang niet beschikbaar. Betreffende werknemer (Sandra) heeft mij super geholpen er toch eentje te regelen.
Erg snelle levering en correcte service. Bedankt!
Online goedkoopste voor de NicWax producten!
Na telefonisch overleg was de bestelling zo klaar, volgende dag geleverd
Correct afhandelen van de bestelling en tijdig geleverd.
artikel was al erg snel defect en jullie hebben toen direct een nieuwe afgestuurd. waarna ik de defecte pas later terug gestuurd heb in de "nieuwe doos" super service.