Snelle levering, goed product

Product zoals omschreven. Levering als beloofd, snel in huis. Ventilator uitstekende kwaliteit voor weinig geld. Heb er meteen 2 besteld

Ruim aanbod, goede service

Heel goed

Zeer tevreden over het totaal. Bestelling en levering binnen 24 uur top.

Goed gesorteerde winkel en website.

Vlotte, vriendelijke en deskundige afhandeling van een bestelling.

Helemaal top!

Zeer fijn luchtbed, ligt heel comfortabel!

Snelle behandeling

Pompje van Chemisch toilet was defect. Nieuwe pomp makkelijk te vinden en direct besteld. binnen 2 dagen binnen.

prima service , vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering

Er wordt goed meegedacht door het personeel. (zeer attent)

Goede en snelle levering

Vooral de snelle levering was heel goed. Wat mij ook opviel dat er geen overdreven verpakkings materiaal is gebruikt, wat ik positief vind.

Top service

Echt een mooi product

Goede, snelle service

Vlak voor mijn vakantie nog een tafel besteld, ik had 2 dagen de tijd voor ontvangst, maar de volgende dag was hij er al. Prima en snel geregeld!

snel en vriendelijk

positief telefonisch contact ivm levering; vriendelijk en kordaat

Goede service, snelle levering.

goede ervaring.

besteld en op tijd geleverd

Snel geleverd, zelf de volgende dag in huis

goede service en zeer vriendelijke contact gehad

Goede service en vriendelijke personeel

Snelle levering

Erg goed

Mooie gietijzeren ketel snel in huis

Snelle levering

Snelle levering van een tent.

Hele goede services.

Ons Kooktoestel had een probleem met 1 van de pitten. Eerst konden wij het kooktoestel ter reparatie opsturen en toen dat niet werkte kregen wij een nieuwe opgestuurd. Echt hele goede services.

Kreeg het op tijd binnen

Online makkelijke outdoorwinkel en snelle levering.

Ben zelf nog nooit in de geweest maar heb al verschillende keren naar volle tevreden online artikelen besteld bij Kampeerwinkel.nl. Wanneer artikelen op voorraad zijn dat heb je het gegarandeerd de volgende dag in huis. Voor mij een winkel om graag terug te komen.

Nette prettige winkel

Snelle en nette levering van de bestelde producten.

Prachtige douce accessoires.

Prachtige douce accessoires.

onderdeel ontbreekt

blijkbaar worden produkten niet gecontroleerd voor verzending. onderdeel van de krik ontbrak en zat dus niet in de door. Eén telefoontje was wel genoeg om het op te lossen. volgende dag was het binnen. Nazorg is wel weer goed geregeld..

Prima geleverd

Goed afgeleverd

Prima en vriendelijk personeel

Bestelling werd na prima telefonische overleg in 2 keer bezorgd na een misverstand en een weekend kreeg ik het eerste artikel op dinsdag in huis en het 2e een paar dagen later omdat deze artikel niet op voorraad was uiteindelijk toch heel tevreden.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo