Laagste prijs en snelste levering

Voor mijn donsjas en gortexjas was ik op zoek naar Nikwax om ze te behandelen. Bij kampeerwinkel waren de producten uiteindelijk het meest goedkoop en tevens kon ik het twee dagen later al ophalen bij het pick-up-point! Super snelle levering en goed verpakt. De website is overzichtelijk en geen overbodige informatie.

Gebeld,zeer vriendelijk afgehandeld.Luifel zit er al weer voor,Hartelijk dank.JN

Lekkere winkel en heeft van alles

Heb de losse schaal van de Cobb besteld en de aluminium folie bescherming voor er in. Was keurig verpakt en snel verzonden. Ook in de winkel zelf is het altijd leuk shoppen, er is zoveel te zien en eigenlijk alles wat we zoeken voor de caravan en voor de camping hebben ze wel. Soms zijn dingen wel wat prijzig.

Snelle en correcte levering - artikel zoals was omschreven

Super!

Zo makkelijk en goed! Had ik veel eerder moeten kopen

super

ik had al eerder in de winkel krukjes gekocht, maar het blad daarvoor later besteld via de webshop. dit paste niet echt goed. ik werd super geholpen, en correct! mocht de krukjes omruilen voor een waar het blad wel goed op past. nu heb ik een mooi complete set.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk aan de telefoon

Bijzonder goed bevallen

Alles goed en vlotjes verlopen

Snelle levering, goed product

Product zoals omschreven. Levering als beloofd, snel in huis. Ventilator uitstekende kwaliteit voor weinig geld. Heb er meteen 2 besteld

Ruim aanbod, goede service

Heel goed

Zeer tevreden over het totaal. Bestelling en levering binnen 24 uur top.

Goed gesorteerde winkel en website.

Vlotte, vriendelijke en deskundige afhandeling van een bestelling.

Helemaal top!

Zeer fijn luchtbed, ligt heel comfortabel!

Snelle behandeling

Pompje van Chemisch toilet was defect. Nieuwe pomp makkelijk te vinden en direct besteld. binnen 2 dagen binnen.

prima service , vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering

Er wordt goed meegedacht door het personeel. (zeer attent)

Goede en snelle levering

Vooral de snelle levering was heel goed. Wat mij ook opviel dat er geen overdreven verpakkings materiaal is gebruikt, wat ik positief vind.

Top service

Echt een mooi product

Goede, snelle service

Vlak voor mijn vakantie nog een tafel besteld, ik had 2 dagen de tijd voor ontvangst, maar de volgende dag was hij er al. Prima en snel geregeld!

snel en vriendelijk

positief telefonisch contact ivm levering; vriendelijk en kordaat

Goede service, snelle levering.

goede ervaring.

besteld en op tijd geleverd

Snel geleverd, zelf de volgende dag in huis

goede service en zeer vriendelijke contact gehad

Goede service en vriendelijke personeel

Snelle levering

Erg goed

Mooie gietijzeren ketel snel in huis

Snelle levering

Snelle levering van een tent.

Harderwijkerweg 183

3852 AC Ermelo