Goede webshop en snelle en nette levering

Bestelling verliep vlot en netjes geleverd.

Ontzettende tevreden

Ik had een panneset van Bo-Camp besteld, daar ontbrak helaas een onderdeel. Dit via mail gemeld. Volgende dag netjes gebeld en werd er als alternatief een ander pannetje aangeboden. Op het ontbrekende pannetje moesten we anders 5 werkdagen wachten. Volgende dag het pannetje al in huis. Helemaal top.

Zoals het bij iedere webwinkel zou moeten gaan.

Campinggast uitgezocht op duidelijke site,besteld,betaald,en supersnel geleverd,helaas ontbrak een stelvoetje, appje gestuurd.Volgende dag gelijk antwoord en excuses.De dag daarop keurig nageleverd via post.Zo hoort het,zeer tevreden.

Snelle adequate service en zeer benaderbare medewerkers.

Product was foutief geleverd maar de fout werd zo snel, klantvriendelijk en adequaat herstelt - toch een 8. Er was aandacht voor dat het product er echt per ommegaande moest zijn vanwege vertrekdatum vakantie.

Míjn eerste ervaring met dit bedrijf is mij positief bevallen, waarschijnlijk niet de laatste keer.

Goede beschrijvingen van de producten en snelle levering.

Supermakkelijk

Product gevonden in google,, besreld en supersnel bezorgd. Voor mij verrassend voor een kampeerwinkel. Profi! Nog een laatste detail: maak deze email en het formulier geschikt voor mobiele devices.

Keurig geleverd

Betrokken en optimale aandacht,ook bij de after sale

Mooie prijs voor kwaliteit

En de dag nadien geleverd. Aanbevolen!

Super!

Tent besteld. Opgezet. Fabrieksfout in de naad. Gemaild. Pak maar in stuur maar terug. Binnen paar dagen een nieuwe. Chapeau !

snelle levering van mijn wandelschoenen Lowa Renegade.

Vriendelijk te woord gestaan aan telefoon ,Zou er zeker weer een bestelling doen

Goed.

Goede service.

Precies wat ik zocht!

Supersnelle en correcte levering! De gaiters/gamachen zijn precies wat ik zocht. Bovendien is de prijs/kwaliteit meer dan goed.

Bestelling netjes afgeleverd. Teveden over product en blij met het magazine.

Prettig zonder omhaal kunnen bestellen en geleverd gekregen wat ik wilde.

Prettig zonder omhaal kunnen bestellen en geleverd gekregen wat ik wilde Goed dat jullie gebruikt verpakkingsmateriaal gebruiken. Zat wel veel plastic in de doos. Leek of jullie er van af moesten.

Prettig en betrouwbaar

Nog leuker om naar de winkel te gaan!

Laagste prijs en snelste levering

Voor mijn donsjas en gortexjas was ik op zoek naar Nikwax om ze te behandelen. Bij kampeerwinkel waren de producten uiteindelijk het meest goedkoop en tevens kon ik het twee dagen later al ophalen bij het pick-up-point! Super snelle levering en goed verpakt. De website is overzichtelijk en geen overbodige informatie.

Gebeld,zeer vriendelijk afgehandeld.Luifel zit er al weer voor,Hartelijk dank.JN

Lekkere winkel en heeft van alles

Heb de losse schaal van de Cobb besteld en de aluminium folie bescherming voor er in. Was keurig verpakt en snel verzonden. Ook in de winkel zelf is het altijd leuk shoppen, er is zoveel te zien en eigenlijk alles wat we zoeken voor de caravan en voor de camping hebben ze wel. Soms zijn dingen wel wat prijzig.

Snelle en correcte levering - artikel zoals was omschreven

Super!

Zo makkelijk en goed! Had ik veel eerder moeten kopen

super

ik had al eerder in de winkel krukjes gekocht, maar het blad daarvoor later besteld via de webshop. dit paste niet echt goed. ik werd super geholpen, en correct! mocht de krukjes omruilen voor een waar het blad wel goed op past. nu heb ik een mooi complete set.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk aan de telefoon

Bijzonder goed bevallen

Alles goed en vlotjes verlopen

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo