De bestelling heeft plaats gevonden via internet. Alles prima verlopen en een geweldige stoel met voetenbank. GEWELDIG.

Goede service en vriendelijk personeel

De eerste airco was een showmodel die in de winkel stond, maar niet aan was geweest. Doordat de airco was uitverkocht hebben wij deze meegenomen. Het voelde toch niet goed dus belde ik 3 dagen later daarover naar Kampeerwereld. Ze hadden net die dag weer een aantal op voorraad gekregen en de eigenaar bood direct aan om de artikelen om te ruilen. Ben heel tevreden over deze service en koop zeker nog een keer bij Kampeerwereld!!

Vakantie-redder

Om tijdens onze vakantie, de cobb te kunnen gebruiken, moest er snel een gasslang geleverd worden. Kampeerwereld stuurde deze keurig en op tijd, rechtstreeks naar de camping.

Snelle levering duidelijk bestellen

Stoelen besteld snel in huis

Heel groot assortiment, prettige omgeving en bevlogen medewerkers die weten waar het over gaat.

Aanschaf camping gascomfort, daarna twee uur door de wereld van kamperen en buitensport gewandeld en ons laten inspireren door innovaties. Vervolgens nog wat kleine items aangeschaft, een kop koffie genuttigd en enkele nieuwe bestemmingen gevonden.

Zéér tevreden in 1 woord geweldig!!!!

Duidelijke website, vlotte en overzichtelijke afhandeling! En super blij met nieuwe teva sandalen😀 Zeker van plan om bij jullie te blijven winkelen!!

Super service. Wij zijn zeer tevreden

Super service. Wijn zijn zeer tevreden.

Bestelling perfect afgehandeld

Het bestelde artikel was volgende dag al geleverd zoals beloofd wordt.

Snel geleverd

Goed WEP

Goede prijs, prettig bestellen, snel geleverd!

Zie de titel! Fijne winkel!

Verzend problemen PostNL uiteindelijk opgelost!!

Goed werkende site, maar PostNL maakte er een puinhoop van. Kampeerwereld heeft alles op alles gezet om bezorg probleem op te lossen! Ben zelfs enkele keren hierover gebeld. Bedankt voor de goede service.

Goede nette service

Goede nette service

Uitstekend.

Goede snelle service.

Snelle levering

Bestelde product was snel geleverd

snelle levering

snelle levering , airco was snel in mekaar gezet en aangezet met die hete dagen geeft snel verkoeling .

Artikel snel, goed verpakt netjes afgeleverd. En dat voor een heel concurrerende prijs.

goede service direct handelen bij mail contact

goede ervaring

Defect product ontvangen

Gelkruik werd defect geleverd, dus helaas moeten retourneren. Retourproces onduidelijk: formulier zegt op eigen kosten en klantenservice zegt gratis. Daardoor onnodig zelf kosten gemaakt. Wel vriendelijk in contact.

Snelle levering

Makkelijk bestellen, ruime keuze en levering was zeer snel

We zijn goed geadviseerd.

Het personeel is erg vriendelijk en goed onderlegd. De sfeer in de winkel is erg prettig. Je kan alles testen en er is ook overal een voorbeeld van hoe de pak maat is.

Was opzoek voor een specifiek model ventilator. Via Google kwam jullie tevoorschijn. Online besteld en een paar dagen later in huis. Betalen met iDEAL was makkelijk ook. Heel simpel - helemaal goed.

Ruim assortiment, vlotte verzending.

Onderdeel voor Bbq vlot kunnen vinden. Zuiderlingen foto's op website. Vlotte verzending. Prima zaak.

Snelle levering voor eerlijke prijs

Erg goede service

Kundig personeel en een erg goede service bij het opossen van een probleem.

Keurig aflevering

Net te woord gestaan en conform afspraak geleverd.

Harderwijkerweg 183

3852 AC Ermelo