Snel, en goed

Snelle levering. Goede prijs. En de bestelde artikelen werken perfect!

Snelle verzending. Precies wat we nodig hadden.

Zoals men het verwacht

Product is zoals omschreven. De afmetingen klopten.

goede service

goede service

prima service

snel geleverd,goede info,goedkoop

Snelle levering, met nog een extraatje

Goede snelle levering. Verzorgde website.

Goede en betrouwbare bediening.

Weinig ervaring maar goed verzorgd.

Goed en snel!

Prima en snelle levering!

Goede service!

Toen mijn slaapmatje tijdens de vakantie kapot ging, ontving ik snel een nieuwe. Allemaal in goed overleg.

Uitstekende webwinkel

prima omschrijving en foto's in de webwinkel ,de levering was mooi binnen de verwachte aflevertermijn. ik zou hier zeker weer producten bestellen

Prima geregeld!

Hele positieve ervaring!

Klantvriendelijk, snelle levering en goedkoop

Ik wist nog niet goed welke tent ik wilde en werd telefonisch goed geassisteerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Na bestelling kwam de tent al vlot.

Het benodigde artikel was goed vindbaar op de site en is snel geleverd.

Gewoon geweldig

Erg snel binnen en hij doet het erg goed gemakkelijk voor op vakantie

Goed geregeld!

Ik was de 12volt kabel van mijn koelbox kwijtgeraakt met de verhuizing. Voor de vakantie nog snel een nieuwe besteld. Deze werd snel en keurig verpakt geleverd. Intussen heeft de kabel al 3 weken zijn werk goed gedaan. Toch fijn een koud drankje met deze hete dagen. Bedankt voor de snelle service!

Prima shop , levering volgens afspraak.

Ook moeilijk te vinden onderdelen voor mijn bbq snel geleverd voor een acceptabele prijs.

Snelle levering

De hoes voor caravan bestelt. Overal was de levertijd langer dan 5 dagen ivm drukte, maar bij kampeerwereld had ik hem de volgende dag al in huis! Top!!

Goede service na aflevering verkeerd product.

Na ontvangst van kastje waar een foutje in zat, omgeruild zonder enig probleem. Ben hier heel tevreden over.

Vlotte levering en snelle verwerking.

vlotte levering en snelle verwerking. Item bij ons in de buurt niet gevonden, vandaar even zoeken Via internet.

Topzaak

Ruim assortiment, snelle levering en goede prijs

Helemaal goed

Had een dukdalf tafel gekocht. Snel geleverd, maar er bleek een kras op het tafelblad te zitten. Na contact met de klantenservice, mocht ik de tafel terug sturen en zou er een nieuwe geleverd worden. Paar dagen later kwam de nieuwe tafel. In de tussentijd goede snelle communicatie en werd ik keurig op de hoogte gehouden van de nieuwe levering. Dus goede service.

Perfecte klantenservice. Zeer tevreden.

Snelle levering. Top!

Goede service en snelle levering