Niet nakomen van afspraken.
In deze mooie winkel zijn wij op zoek geweest naar een voortent die sneller was op te zetten dan onze huidige voortent. Dit gevonden in een "Kampo Rally Air Pro 260". Omdat op en in deze opgestelde tent kaarten waren aangebracht dat bij deze tent een gratis actie pakket ter waarde van € 225 werd geleverd, toch even bij een verkoper gevraagd of dit inderdaad juist was. Verkoper bevestigde dit, ook bij navraag aan haar collega.
Een week later, op zaterdag, naar Hendriks gegaan om deze tent nogmaals te bekijken en aan te schaffen. Omdat wij nog enkele vragen hadden een verkoper geraadpleegd. Bij onze vraag naar het actiepakket kwam de opmerking dat dit niet geleverd werd bij de door ons gekozen tent. Terwijl op de geshowde tent ,zowel aan de buiten kant en de binnenkant de kaarten waren aangebracht voor dit gratis pakket. Na een discussie met de betreffende verkoper werd gezegd dat wij dit actie pakket niet kregen. Na deze teleurstellende mededeling de tent niet gekocht. Bij de uitgang een vriendelijke medewerker die ons tot ziens wenste, waarop wij gezegd hebben "niet tot ziens". En waarom?, was haar vraag, voorgaande ervaring verteld. Deze medewerkster zou e.e.a. de volgende maandag overleggen met haar leidinggevende, en terug bellen.
Inmiddels zijn wij twee weken verder en nog steeds niet teruggebeld.
Voor ons dus geen Hendriks campeerwereld meer.