Tevreden!

Sneller dan verwachte leverdatum geleverd. Nette prijs

super snel geleverd en goed verpakt.

Het product kwam al de volgende middag en was stevig verpakt in een recyclede koker, dus milieu bewust! Top, ga zo door.

Superservice!

Na lang rondkijken hebben we bij Kampeerwereld een campingkeukentje besteld. Deze werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag hadden wij hem al ontvangen! Bij het uitpakken bleek helaas het wasbakje te ontbreken. Via de mail contact opgenomen met de klantenservice: dezelfde dag antwoord en deze is direct na verzonden. Voor ons zeer goede ervaring met kampeerwereld: heldere communicatie, goed product en mocht er onverhoopt iets misgegaan zijn, superservice! Wij kunnen lekker op pad met ons keukentje :-) en komen zeker terug in de (web)shop!

Fijn bedrijf snelle service goede prijs

Zie boven

Prima!

Prima, doen wat ze moeten doen.. Zou er zeker weer bestellen

De stoel is weer als nieuw,het was ook makkelijk te repareren

Mooie produkt

Mooi produkt, snelle levering

Super mooi servies

Ziet er super mooi uit zou graag uitbreiding willen hebben bv grote schakel en bekers

Heel handig, maar wel heel duur! In Canada was het veel goedkoper!

Handig maar duur. In Canada gebruiken ze ook pods maar daar was dat veeeeel goedkoper! Dus de prijs is het struikelblok. Hygiënischer zijn de pods ook! En het stinkt niet zo als aqua kem

Prima levering.

Alles is correct verlopen. Ook het mailverkeer is dik in orde.

Snelle levering

Snel geleverd, product volgens verwachting

+Website makkelijk te bestellen +Snel geleverd +Product voldoet aan verwachting -Onnodig groot pakket met veel verpakkingsmateriaal. Product is kleine thermofles groot maar zat in doos van 25x26x40cm met heel veel plastic opvulkussentjes.

Betrouwbaar

2 x iets besteld en 2 x super snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Zeer goede ervaring top zaak

Top zaak

Uitstekende winkel

Producten zoals beschreven. Goede communicatie. Snelle verzending. Uitstekende service. Bedankt!

Zeer tevreden ben ik over de klantvriendelijheid van de medewerkers van Kampeerwereld.

Afgelopen zomer kwam ik voor het eerst in de winkel van Kampeerwinkel. Ik zocht naar kampeerstoelen, maar die ik wilde hebben waren op dat moment uitverkocht. Eén van de medewerkers vroeg ik wat er nog mogelijk was en die wees mij op de webwinkel van Kampeerwinkel. De website heb ik bezocht de webwinkel en heb de stoelen besteld, deze werden prima op tijd bezorgt. Ik ben zeer tevreden over de aanspreekbaarheid, de adviezen en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Snelle levering, duidelijke website

Super ervaring nog snel voor de vakantie wat besteld en binnen opgegeven termijn afgeleverd.

heel snelle levering en alles heel correct verlopen

snelle levering, heel correct verlopen en mooie prijs/kwaliteit voor mijn besteld product. Een aanrader!

Lange levertijd en geen deellevering

Na de bestelling kreeg ik een bericht dat een can de artikelen niet leverbaar was. Hierdoor is de hele order vertraagd. De spullen moeten nog eve wachten tot de volgende trip dat ze mee mogen.

Dik voor mekaar! Snel en correct.

Dik voor mekaar. Snel en correct

Even zoeken maar dan vindt je het ook.

Ik had nog wat laatste spullen nodig voor de caravan. Na stad en land via internet afgezocht te hebben uit eindelijk gevonden. Top

Super vlug

Goed product en snelle levering 👍👍👍

prettig

behulpzaam

Alles perfect geregeld 👍

Mestic 120 wasmachine/centrifuge combi met gebruikssporen

Snelle levering, maar de wasmachine vertoonde aan bovenzijde bij de draaiknoppen gebruikssporen d.w.z. vele krassen. Product gehouden omdat het wel naar behoren functioneerde.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo