Fijne webschop geleverd op afgesproken tijd

Cobb bbq besteld met diverse onderdelen. Ziet er allmal goed uit

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ben goed geholpen,. Klantenservice nam zelf kontakt met mij op nav een onduidelijke retourzending.

Topservice

Laatste tijd helaas wat meer aangewezen op webwinkels. En zeker niet altijd positief. Wat een verademing is het dan om gewoon een goede snelle service te krijgen. (tevens de reden dat ik zelfs de moeite neem om deze beoordeling in te vullen. En dat zegt pas echt wat)

Dikke prima

Dikke prima snel bezorgd en eerlijke prijzen

Prima prijs

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Ik had een stoel met voetensteun besteld en een losse voetensteun. Die zat helaas niet bij de levering. Gelijk gebeld en het is gelijk opgelost. Volgende dag voetensteun in huis. Perfect.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne zaak, goed product en goede service

Na een beroep gedaan te hebben op de garantie is de defecte kachel uitzonderlijk snel in behandeling genomen. Een nieuwe kreeg ik de volgende dag al toegezonden. Zeer tevreden ben ik.

Alles was zoals beloofd

Rappe en correcte afhandeling. Precies zoals beloofd! Bedankt.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Top service! Snelle levering.

In verband met onduidelijke prijsstelling gisteren contact gehad met Matthijs. Hij loste het probleem snel en zeer klantgericht op. Onze 2 relaxstoelen zijn vandaag al geleverd. Bedankt Matthijs, top service!

prima service

goed klantgericht en komt afspraken van bestelling keurig na prima service en prijskwalitijd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering voor een goede prijs

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Daar is absoluut niets negatiefs te schrijven.

Vlotte bestelling en levering.

Nette communicatie. Levering duurde lang

Helaas had ik de eerste keer verkeerd artikel besteld. Helaas kosten retour vd klant. De retourbon doet anders vermoeden. Wel steeds nette update vd bestelstatus. Artikel netjes verpakt in is een keer niet met te veel plastic. Top.

Aanbieding met moeite gekregen

Bij het bestellen was er sprake van een hoge korting op het product. Dit was de reden dat ik hier ging bestellen. Kort na het bestellen krijg ik een mailtje dat het product niet meer leverbaar is omdat zij het uit hun assortiment gehaald hebben. Ik mocht voor het betaalde bedrag een alternatief uitzoeken of het geld terug krijgen. Maar het product zou ik dus nooit voor de aangeboden prijs krijgen. Aan de hand van hun voorwaarden heb ik meerdere mails over en weer moeten sturen om hen aan de koopovereenkomst te laten voldoen. Uiteindelijk zelfs bij hun directie terecht gekomen en die besloten de koopovereenkomst toch te laten uitvoeren. Na een extreem lange lvertijd het product toch ontvangen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt en opgestuurd. Berichten worden direct beantwoord. Alles naar zeer tevredenheid.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Klein kacheltje met heel veel warmte

De caravan is snel warm. Begrijp nog niet goed hoe de thermostaat werkt, want hij blijft rustig door blazen. Prima kachel met een omval beveiliging.

Goed product, snel geleverd

Tevreden

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het product voldoet aan de verwachting

Wij waren species op zoek naar dit product, uitstraling en kwaliteit. Daar het op veel plaats was uitverkocht en Kampeerwereld op de site nog dit product aanbood direct besteld. Snel geleverd gekregen en in tegenstelling tot andere websites het product inderdaad op voorraad.

Tevreden

Beste prijs op internet en snelle juiste levering

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

Via de website heb ik wandelschoenen besteld die ik al kende. Informatie was makkelijk te vinden. De bestelling van zo geregeld en snel thuis bezorgd. Heel handig en zonder problemen. Ik ben erg tevreden en zal zeker vaker bij Kampeerwereld.nl gaan bestellen.

Snelle levering, goed verpakt

Prima geregeld

Een door mij bestelde broek werd in de verkeerde maat geleverd. Dit werd door Kampeerwereld soepel en snel opgelost.

Soepel, probleemloos

Goed te vinden op de website, probleemloze bestelling en snelle levering is wel erg grote doos!

Prima!

Alles naar wens verlopen. Gemakkelijk te bestellen, snelle levering. Produkt oké.

Prima, netjes en goed

Keurige terugkoppeling rondom het bestel proces. Mijn product was niet op voorraad, stond overigens niet op de site vermeld, maar dat werd keurig opgelost. Telefonisch snel bereikbaar en oplossingsgericht. Vriendelijke te woord gestaan en ze komen afspraak na. Kortom ik ben zeer tevreden.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo