Heel goede artikel kwaliteitsvol perfect geleverd en snel afgehandeld ,

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Het was het wachten waard

Geweldig product. Helaas moest ik lang wachten op de bestelling. Terwijl op de website stond dat de meeste artikelen op voorraad waren en binnen 24 uur geleverd zouden worden. Ik ben speciaal thuis gebleven.

Heel erg goed

Super geregeld altijd goede merken duidelijke en overzichtelijke website Goede prijzen meerder betaal mogelijkheden En snel snel geleverd en goed verpakt Heel erg fijn om zo toch bij julie te kunnen kopen Zodra we weer in de buurt zijn maar snel weer naar jullie mooie winkel

mijn bestelling was snel geleverd

mijn bestelling was snel geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle, voordelig en goede service

Snelle levering. er bleek iets mis het bestelde product. Dit werd adequaat en snel opgelost. Top.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vriendelijk, snel en goede prijzen

Heel tevreden over de service, snelheid en de prijzen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooi op tijd geleverd, product helemaal naar verwachting en prijs laag!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service en super snelle levering!

Goede service en super snelle levering. Zal er zeker vaker bestellen!! Top

Snelle en vlotte afhandeling

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelde artikelen. Snel in huis.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

slecht

ik heb eeb zeer duur tafeltje gekocht,maar het blijkt zeer zwaar en als je het even opzij schuift klappen de poten plat. erg zonde van het geld

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

goed product

goed product dit pedaalslot ,en u was de goedkoopste in prijs

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Snelle afhandeling en levering.

Na het vergelijken van zowel de werking als de individuele prijzen van de producten internationaal bleek deze webshop de interessantste aanbieding te hebben.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooi product, netjes en op tijd geleverd

Mooie melamine borden besteld. Super product. Netjes geleverd en keurig op tijd.

suuuuuper

cadac gekocht,, gasdarm en ontspanner zat er niet bij ( zit er ook nooit bij ) maar daar het foutief beloofd was, toch toegestuurd gekregen, superdienst,,, aan iedereen aan te raden

Snelle levering

Het product een portable toilet is ideaal voor mensen die toch willen kamperen makkelijk om mee te nemen en makkelijk met schoonmaken ideaal

Superaankoop!

We kochten een Coleman event shelter zijdeur aan een prijs om U tegen te zeggen! Daar bovenop was de service die we kregen ondanks de online bestelling heel persoonlijk en dik in orde! We z.ijn één en al lof!

gewoon netjes en snel.

Ik had een kook toestel voor de camping besteld en die werd netjes verpakt, 2 dagen later, al bezorgd.

Top bedrijf👍

Bestelling geplaatst voor 2 artikelen. Blijkt na bezorging wel de nota van beide aanwezig maar 1 artikel in de doos. Telefonisch contact gemaakt en uitgelegd. Direct is er actie ondernomen met als resultaat dat de andere dag het ontbrekende artikel alsnog geleverd werd.

Snelle levering

Snelle service

Direct reactie en snel antwoord op vragen. Goede oplossingen geboden. Bij de stapeltoren die ik besteld had ontbrak een opbergtas. Hij bleek in geen enkele doos aanwezig bij de voorraad in de winkel. Er is een korting aangeboden. Voor mij een prima oplossing.

Prima service.

Ben prima en onmiddellijk geholpen met mijn bestelling.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle en duidelijke afhandeling, ook na retourzending

Na eerder de verkeerde bbq plaat te hebben besteld, kon deze kosteloos worden geretourneerd. De nieuwe bestelling ging net zo vlot en financieel werd het ook keurig en snel afgehandeld. Top!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed helder personeel, netjes geholpen, pakket direct verstuurd.

Super klantenservice ook!!

Zeer goed en volgende inderdaad in huis, TOP!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik heb zelf het verkeerde artikel besteld. Kon het gemakkelijk omwisselen en kreeg snel het juiste artikel. Dank daarvoor.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo