Snel geleverd, alles in orde, top

Snel geleverd, alles in orde, top

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel levering en geen probleem

Everything went as expected, no problems. The product description was clear (I was worried if the product is the new version or not), and exactly the described product arrived. It was also fast shipping.

Correcte service en afhandeling

Correcte service en afhandeling

Snelle levering

Ik heb het schaduwdoek alvast aangeschaft voor de komende hopelijk warme zomer. Dus ik heb nog geen mening over het product. Prijs is wel gunstig

Prima en op tijd

Prima levering. En mooi op tijd binnen (op de dag zoals aangegeven). Gekocht via Bol.com (bij Kampeerwinkel.nl)

Heel goed.

Het is een heel goed en vertrouwd bedrijf ,er was met de levering iets niet goed gegaan en ik belde en het werd gelijk opgelost.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel verzonden, uitstekend verpakt.

Snel verzonden, uitstekend verpakt. Top!

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

Goede kwaliteit, prijs verhouding en snel

Op moment dat ik wilde kopen was de prijs anders en gelijk aan grote bekende concurrent en bij kampeerwereld geen verzendkosten, meer verzendopties en geen verzendkosten. Dus door die extra service zeer tevreden en voor kampeerwereld gekozen. En door goede ervaring zal ik vaker als we iets nodig hebben met hun vergelijken. Want als díé service al beter is, dan indien noodzakelijk vast ook betere klantenservice waarbij bij die grote concurrent hele slechte ervaringen heb.

Super service

Een geweldig mooi gasstel 4 pits en goede kwaliteit. En stevig voor 4 pannen en opgelet de aansluiting waar de gasslang aan moet zitten kan los in de verpakking doos zitten

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Slles snel en efficiënt geregeld. Top!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Geleverd binnen de gestelde termijn. Prima verpakking. Helemaal goed!

De lafumastoel is geleverd binnen de termijn die men had gesteld. Dit is mijn eerste ervaring met Hendriks, maar die is dus prima. Heb veel websites bekeken. Dat deze stoel in de actie was, gaf voor mij de doorslag om de koop bij Hendriks te doen. Dus ja, doen zou ik zeggen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

It was the first time I ordered on Kampeerwereld but not the last one! Very well packed, sent quickly and good price. The only improvement I see is a translation of the website into English/French. Thank you!

Naar behoren geleverd

Uitgezocht, besteld en ging goed. Goed gecommuniceerd met betrokkene. Tot ziens.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle en nette levering.

Ondanks de corobacrisis keurig en op tijd geleverd. Top!

zeer goed

ik werd goed te woord gestaan door de telefoniste ze legde het mij goed uit hoe ik moest betalen via internet

Snelle verzending, voldoende voorraad

Ik had 9 badmintonsetjes nodig, en heb ze alle 9 netjes op tijd ontvangen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer klantvriendelijk en hele goed service

Zeer klantvriendelijk en hele goede service

Prima levering

Correcte informatie op internet. Nette en snelle levering

Goede service goed artikel

Tevreden met de aankoop

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima dienstverlening (zoals je ook mag verwachten van een serieuze webshop)

Ik had wat vragen over een aangeboden product waarvan de productomschrijving mij niet de (detail-)informatie bood die ik zocht. De vragen werden naar tevredenheid beantwoord waarna ik het product heb besteld. Het werd vervolgens netjes en snel geleverd.

Helemaal goed.

Ga zo door!

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

Snelle complete levering

Direct bestelbevestiging ontvangen, daarna verzendbevestiging en snel geleverd gekregen.

Helemaal tevreden

Werkt perfect, wast schoon en de centrifuge is ook prima, kost allemaal weinig moeite, mooi klein.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zowel levering, prijs en afwikkeling prima.

Voor eerste keer iets gekocht. Ervaring is goed. Wellicht koop ik nog eens wat bij deze firma.

Prima artikel

Snelle levering