Fijne stoelen zitten lekker

Veel steun in mijn rug zitten fijn lekker voetenbankje er bij ze bevallen ons goed

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima verloop tussen bestellen en thuiskrijge van het paket

Voor zover je niemand ziet en spreekt is alles prima verlopen.

Super fijne service

Goede service, mijn bestelling was niet meer op voorraad en werd daar direct over geinformeerd. Ook over het vervolg en de status ben ik steeds netjes geinformeerd. Ik was daardoor steeds goed op de hoogte en ben meer dan tevreden!

Correcte levering

De Cobb basisbakplaat is in goede staat ontvangen. De levering laat wel even op zich wachten. Kreeg bijna dagelijks berichten dat product onderweg is, toch duurde dat 7 dagen. Niet erg snel dus. Bol.com heeft dit echter wel bij de bestgelling vermeld, dus.... Niet klagen.

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Fijne afwikkeling. Beveel jullie graag verder aan.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Heel goed

Goede service , aardige behulpzame medewerkster aan de telefoon gehad die vor mij heeft gezocht naar bekleding voor stoelen die niet meer in de collectie zat , helaas voor 1 stoell kunnen vinden , dus heb ik 2 andere stoelen met voetenbankjes besteld , kreeg die snel thuis bezorgd. Wij zitten er heerlijk op!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vlotte levering voor een aantrekkelijke prijs

Met deze montageset konden we onze Dukdalf stoelen een nieuwe start geven.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed geholpen met levering ivm vertraging PostNL

Alleen geen (rvs) schroefjes bijgeleverd. Verder Prima!

snelle levering

Eerst gebeld om advies. Dat kreeg is snel, toen heb ik besteld en kreeg het niet de volgende dag, maar de dag erna binnen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering in goede verpakking

Keurig bedrijf, snelle levering,alles klopt gewoon! Pluim!!

Supersnel geleverd.

Een heerlijk kampeer stapelbed. Ligt ook heerlijk voor de kinderen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Mooie broek zit prima en de maat komt goed overeen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Netjes geregeld, keurig ingepakt verzorgd

Prima ervaring

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super geholpen met schade aan de dekten van de boot

Mijn dektent van de boot is tijdens transport kapot gewaaid en kon eigenlijk zo de vuilnisbak in. 3 dagen voordat we ermee op vakantie zouden gaan. Ik bracht hem naar het atelier en vertelde mijn verhaal, ook dat ik hem savonds moest kunnen afdekken. Na 2 dagen werd ik gebeld dat ik hem kon ophalen. Super gerepareerd en vrijwel onzichtbaar gedaan. En de nota ? €50,- fantastisch gedaan !!

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

ruim aanbod, snelle service

1 product was niet op voorraad maar stond wel op de website. De klantenservice stuurde mij keurig een bericht hierover. Uiteindelijk vroeg ik de klantenservice naar hetzelfde product in een andere kleur. Uiteindelijk hadden ze een soortgelijk product maar iets duurder. Ben zeer tevreden met het product, en de service. Het zou nog beter zijn als correct staat aangegeven op de website of producten voorradig zijn en als de klantenservice zelf een voorstel doet voor een alternatief product indien het product niet aanwezig is.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service, snelle levering, product zoals beschreven.

goed product

doet wat beschreven staat

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Nabestelling snel en correct geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Erg hoog serviceniveau en goed bereikbaar

Helaas was mijn weber keramische schaal kapot bij levering. Na gemakkelijk contact via whatsapp heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Erg fijn en daardoor een 10+ klantervaring! Goed werk!

Afwijkende levertermijn

Ik bestelde om basis van de op de webshop aangegeven levertijden een aantal artikelen, kort voor onze vakantie. Na bestelling ontving ik echter een bericht dat de levertijd afweek en de artikelen later zouden geleverd worden. Uiteindelijk hebben onze buren ze in ontvangst moeten nemen en waren ze dus te laat voor onze reis... Na de volgende vakantie kan ik iets zeggen over de artikelen zelf.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima stoelen en bankjes.

Er was een actie bij deze stoelen en deze was dat er nu het voetenbankje Gratis bij was. Bij de levering bleek dat de voetenbankjes er niet bij zaten. Ook geen brief met de melding waarom ze er niet bij zaten. Ook geen mail hierover ontvangen. Na telefonisch contact bleek dat de voetenbankjes niet meer op voorraad waren en dat ze nageleverd werden. Ik zou het prettig gevonden hebben als ik daarover geïnformeerd was. Voetenbankjes zijn alsnog vlug geleverd.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden, gemakkelijk om te bestellen, vlotte en nette levering !!!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd en tent wordt lekker warm.

Top apparaat.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service, snelle levering!

telefonische bestelling gedaan welke binnen 2 dagen daarna werd afgeleverd. Prima service!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ontzettend vlotte levering en een perfect stoeltje! Het lichtgewicht stoeltje heeft een compact tasje en is snel op te zetten doordat de basis aan elkaar blijft zitten is er maar 1 manier in elkaar zetten , ook het canvas en de contact punten zijn verstevigd, hij is laag bij de grond dus ook geschikt voor kinderen ,bij zandgrond zakken de pootjes wat weg, hij is mee geweest fiets kamperen en t was savonds fijn zitten ! ook voor de rug in de rugleuning én hij kan mij prima houden( (95 kilo)

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo