Zeer goed, vriendelijke telefoniste en zeer snelle levering midden in hoofdseizoen.

De titel zegt het al. Terwijl 2 andere grote online campingwinkels pas levering na 1 week konden garanderen had ik de tent binnen 24 uur in huis. De andere 2 bedrijven vertelden dat de vertragen aan de post te wijten viel. Dikke onzin dus want hier kon het wel. Wat ik ook fijn vond was de behulpzame telefoniste die direct het verschil tussen 2 vergelijkbare tenten kon uitleggen m.b.t. later in plaatsen van binnentent, wat handig kan zijn als tijdens regen de tent opgezet moet worden.

Snelle service

Het personeel doet erg hun best om de klant Tevreden te stellen. Nadat de 1e levering beschadigd was, kwam na retour de 2e levering weer net zo snel. Heel fijn!

Snelle levering,

Goede communicatie, scherp geprijsd en snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering en goede service

We komen hier al jaren, en komen terug vanwege goede service. Bij een afgebroken tafelpoot heeft een medewerker vorig jaar voor E 2,50 een vervangend schroefdraad geregeld! Deze keer een tarp op ons vakantieadres laten bezorgen. Snel en goed geregeld.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Overzichtelijke website, goede producten en snelle levering

zie eerder

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel, en goed verpakt geleverd.

Hele fijne winkel om zaken mee te doen. Doet wat men beloofd. Ga zo door. Met vriendelijke groet, J. Voorendt.

Top Service.

Ik woon in het buitenland en had vragen over de levering. De medewerkers hebben mij vakkundig en vriendelijk geholpen. Achteraf is gebleken dat ik een verkeerd model gekozen had en heb ik het artikel teruggestuurd. Ook de retourzending is snel en adequaat afgehandeld.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Opstapje in weekend besteld ,dinsdag op de camping ontvangen

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer tevreden met de service

bij een andere aanbieder eerst het product besteld na 10 dagen nog niks gehoord. Alles geannuleerd en hier het zelfde product gekocht,de volgende dag al in huis. Geweldige service.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Geweldig en snelle levering.

Fijn dat je het Mestic Koffie Cup Machine kan uitproberen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zoals altijd goede prijs kwaliteit, snelle bezorging.

Ik heb vaker spullen gekocht via de website. Correcte omschrijving. Goede communicatie en snelle levering.

TOP service en TOP kwalitijd

Wij kwamen voor een nieuw matras voor in de camper. Je wordt keurig ontvangen en prima geholpen. Onder het genot van een koffie en thee werden we goed voorgelicht wat alle mogelijkheden waren en uiteindelijk eerst proef liggen of het geen je denkt te willen hebben ook daadwerkelijk goed ligt. Vervolgens gaan ze je matras maken en kregen wij en plattegrond van de omgeving zodat we even naar een winkelcentrum of een hele grote meubelboulevard konden gaan. Eenmaal terug was het matras klaar en werd het keurig in de camper gelegd, Prima service, als het matras niet blijkt te bevallen passen ze het matras aan naar je andere wensen en dat voor een kleine eigen bijdrage. Kortom een prima bedrijf met echt goede service

Klantonvriendelijk

We moesten zelf diverse keren contact leggen om defect geleverde onderdelen toch nog opnieuw geleverd te krijgen. Na drie maanden eindelijk geleverd, in de tussentijd ook nog bestookt met aanmaningen en daaruit voortvloeiende kosten! Een excuus of tegemoetkoming was hier wel op zijn plaats geweest!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Opwarmtijd wordt niet beschreven in de handleiding

De Opwarmtijd tot wordt niet beschreven in de handleiding.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Volledig overeenkomstig mijn verwachtingen !

Volledig overeenkomstig mijn verwachtingen !

Snel en correct

Duidelijke website, makkelijk te bestellen een duidelijke voorwaarden

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ik had voor mijn vakantie spullen gekocht waaronder een lamp. Deze lamp ging op vakantie in Zeeland direct stuk niet meer aan te krijgen. Na een whatsapp gesprek en een filmpje van mijn kant van het product werd er een nieuwe lamp naar de camping gestuurd. Goede service.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Slechte service

Netjes van tevoren gebeld m.b..t. onze vraag. Aan de telefoon klonk de medewerker geïrriteerd, maar dachten het voordeel van de twijfel. Eenmaal in de winkel doet de verkoper zich voor als allesweter, maar helpt je ondertussen niet. Niet alleen bij ons, maar ook bij de klanten voor ons. Dweept met dat hij er al 30 jaar werkt, maar een les klantvriendelijkheid is wel besteedt aan hem.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Prima geholpen,aanrader

Snelle levering

Goed verpakt. Goede kwaliteit, handige kar. Helemaal blij. Boodschappen passen erin en 2 lagotto honden passen erin. Precies wat ik zocht. Kar is niet zwaar en handzaam. Handig hengsel past in klem.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snelle levering. Prima campingwasmachine.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bij het bestelde kampeerservies zat een bord met een stukje eraf. Ik heb gechat en de volgende dag had ik al een nieuw bord in huis. Super dus,

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goed advies en snelle levering

Telefonisch goed geadviseerd door een geduldige medewerkster. Nadien het product besteld na 18.00 uur en de volgende dag al in huis.

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

Vlotte goede service

Mestic compressor koelbox die goed bevalt en prima werkt

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een niet zo soepele bestelling

Na al een aantal keer zonder problemen besteld te hebben, deze keer wel problemen. Na een aantal dagen bericht dat het shirt niet leverbaar was, maar was wel nog steeds gewoon te bestellen op de site. Door gegeven dat ik de broek wel wilde ontvangen, maar pas na meerdere keren dat aangeven te hebben en een telefoontje werd deze verstuurd. Al met al duurde het behoorlijk lang om de broek in huis te krijgen.

Harderwijkerweg 183

3852AC Ermelo