Klantvriendelijkheid ten top!

Paniek! Weekend weg maar opeens ver over de 30 graden! Snel opzoek naar een goede koelbox die én aan de stekker, én op 12V in de auto kan. Verder beperkte grootte, hij moet in een smart Fortwo passen. Na intensief speurwerk uitgekomen op de Dometic Tropicool TCX 14 Koelbox uitgekomen, die natuurlijk over uitverkocht is, heb ik weer! Op de site van Kampeerwereld werd hij ook aangeboden voor een nette prijs, maar ook stond erbij dat de levertijd onbekend was. Toch maar even een telefoontje aan gewaagd en de situatie uitgelegd aan een heel vriendelijke dame. Die sprong gelijk overeind om op de afdeling te kijken of er misschien nog een demo stond, en na navraag aldaar kwam ze er nog een tegen, netjes in de doos. Ik hem besteld via de site, zij hem bewaakt en gelijk voor verzending klaar gemaakt. De volgende dag had ik mijn koelbox binnen, en alsnog het hoofd en de drankjes koel kunnen houden op een evenementen terrein bij 38 graden. Lieve dame, je hebt mijn weekend gered, Topper!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Communicatie naar de klant kan beter

Ik had mijn bestelling gedaan en kreeg al snel een track and trace. Vervolgens hoorde ik niets meer. Na een week kreeg ik bericht na een email van mij, dat er een artikel was uitverkocht. Had hiervan de klant op de hoogte gebracht. Na bijna 2 weken heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Eindelijk heerlijk geslapen in de tent

Ben je een beginnende kampeerder? Dan raad ik je echt aan om net als ik 30 jaar lang op dunne, koude, lek gaande matjes of luchtbedden te gaan slapen. Verhuis midden in de nacht van je lekke luchtbed naar de hangmat. Of nog leuker: naar de auto waar halverwege de nacht het alarm afgaat en je gebroken naar buiten struikelt. En dan.... na 30 jaar afzien koop je een Exped luchtbed. Dan waardeer je hoe lekker dat ligt. Comfortabel, niet koud, niet warm, ligt heerlijk, kraakt niet iedere keer als je je omdraait. Eindelijk heerlijk geslapen op vakantie. En dat is echt iedere cent waard. En ik kocht (na eerdere ervaringen dat iedere keer als mijn partner zich omdraaide op luchtbed ik de lucht in gekatapulteerd werd) een eenpersoons, maar ik denk dat je met een tweepersoons ook heerlijk samen ligt. Ik bestelde het luchtbed in de hele drukke periode vlak voor de zomervakantie en het was er echt super snel.

Vlotte levering

Zo heeft de campingstoel van Dukdalf nog een tweede leven voor zich

Goede en handige stoel

Nog niet zoveel gebruikt maar tot nu toe een aanrader.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Heerlijk grote vlakke pan om alles in de bakken

Snelle levering op de camping in limburg nog wel. Helemaal super! Al pannekoeken en allerlei simpele gerechten in klaar gemaakt.

PRIMA

duidelijk en snel geleverd

flexibel en service gericht

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Alle bestelde artikelen waren op voorraad en werden vlug geleverd

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Duurde erg lang voordat ik de producten heb ontvangen

Na diverse mails heen en weer, (omdat de producten niet binnen kwamen) heb ik eindelijk de producten ontvangen. Ik zou hier niet weer iets bestellen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Word altijd goed geholpen, zowel in de fysieke winkel als online. Degelijke spullen. Snelle levering. Kom er al jaren. Tot nu toe nog nooit klachten gehad. Winkel is ook lekker ruim van opzet en heeft een fijne koffiehoek (helaas wegens COVID-19 nu gesloten). Kan er heerlijk rustig winkelen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

heel vriendelijk en meedenkend

Snelle levering Vriendelijk aan de chat. niets op aan te merken

Perfecte sevice

1 prduct was niet in stock direct alternatief voorgesteld en bezorgd

Snelle service, goede prijzen

Snel en goed geleverd na gemakkelijke bestelling.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles was naar onze verwachting.

Prima geregeld en snelle ontvangst.

Niets op aan te merken

Snelle en correcte levering en prima producten waar niets op aan te merken is.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd en goede prijsstelling.

Levering zoals beloofd, goede ervaring met deze webshop!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Prima en snelle levering. Netjes verpakt.

Spullen waren goed in gepakt. Snel geleverd. Kwam Kampeerwereld toevallig tegen op internet en ben ook in de winkel zelf geweest in Ermelo toen we op de camping in Voorthuizen stonden.

Snelle levering

Snel geleverd en product is zoals besteld

Snelle levering

prima bedrijf, al meerdere tenten gekocht. Nu blijkt de webshop ook perfect te werken. Super.

Goede service en vriendelijk

Na een bestelling te hebben geplaatst die door Corona steeds werd uitgesteld hebben hun mij steeds netjes ingelicht over de levering Na een aantal weken eindelijk binnen en direct bericht gekregen en pakket stond netjes aan de infobalie Dus weeral top

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Producten klopte precies met wat ik had besteld. Snelle levering en goed communicatie via mail.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Bestellen ging soepel en zijn tijdig geleverd.

Hebben een stoel besteld via internet. Bestelproces ging soepel. Levering via Post NL. Verrassend was wel dat ik persoonlijk het pakket moest ontvangen, maar we waren nog op vakantie. Daardoor werd het pakket naar distributiepunt gebracht, konden het nog net op tijd ophalen. Product voldoet overigens volledig aan de verwachting, zoals we hadden geconstateerd bij het bezoek in de winkel tijdens onze vakantie. De keuze is reuze!

Prima service snel geleverd

Idee was geweest de klant een aandachts puntje geven dat er geen banden bij zitten om hem af te spannen. Universelen bleken niet te passen. Uiteindelijk besteld snel geleverd en prima.

goed, snelle levering

snelle levering,