Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super, snel en correct

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering

Uitstekend en vlot

Goede correspondentie, correcte en tijdige afhandeling Bij volgende kampeerartikelen zeker weer bij jullie shoppen

TOP!

Van bestelling tot levering, Perfect! Ook het artikel een en al lof! Bedankt en tot volgende keer. Wij bevelen u zeker aan bij familie, vrienden en kennissen. Bedankt.

Geweldig.

Mijn bestelling is snel en correct geleverd. De producten waren prima.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

traag en contact verliep moeizaam

De bestelling duurde langer dan verwacht en de retourzending van sommige producten op dezelfde dag heeft meer dan 2 weken geduurd alvorens het binnen zou zijn. Zodoende lang op restitutie moeten wachten.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Product is keurig en snel geleverd en voldoet prima. Iedereen aan te bevelen.

Goed product

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Zeer goede ervaring zou er zo weer bestellen

Ben zeer tevreden

super

zeker aanrader

snelle levering

ik heb alleen maar goede ervaringen met Kampeerwereld. De eerste Helinox kampeerstoel die ik bestelde vond ik te krap en kon ik ongefrankeerd terug sturen. De tweede die ik daarna bestelde was zeer snel binnen en voldeed aan mijn eisen. Dus ben ik zeer tevreden: geen portokosten makkelijk ruilen, snelle levering en voor vragen telefonisch bereikbaar en zeer klantvriendelijk te woord gestaan.

Fijn en goede service

Ondanks dat het door mij bestelde niet het juiste type was werd e.e.a. prima afgehandeld. Retour formulier was al bijgevoegd en verliep daardoor uitstekend. Geen gezeur over voucher of ander product bestellen. Binnen kortste tijd geld terug op mijn rekening. TOP.

heel goede service

Mijn caravanhoes was binnen 2 jaar kapot. Na melding hiervan bij Kampeerwereld werd dit heel vlug en goed opgepakt. Je krijgt gelijk een terugkoppeling. Ik heb een nieuwe hoes ontvangen en dit ging in goed overleg. Ik ben dan ook super tevreden over de afhandeling en de Service.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Super levering eerlijk en netjes gewoonweg af.

Zelden (nooit) zo een perfecte levering gehad. Het bestelde kwam net zo mooi aan, zoals het op de website van de Kampeerwereld te zien was. Alles zorgvuldig verpakt en correct op tijd geleverd niks verfrommeld of gekreukeld of beschadigd. Eerlijk gezegd, het gevoel van klant komt weer terug met zo een perfecte levering. Kampeerwinkel aan U en Uw medewerkers een dikke pluim. met een vriendelijke groet. Peter

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede service en vriendelijk personeel

mijn bestelling netjes in 2 delen verstuurd en het 2e deel binnen 2 weken netjes ontvangen.

Klantvriendelijk

Bestelde tent bleek uitverkocht maar er kwam toch een goede oplossing.

Snelle levering !

Een snelle levering van mijn bestelling en dan ook nog eens voor een goede prijs, top !! Een aanbeveling om te bestellen bij kampeerwereld.nl

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Op zoek naar kastklepuitzetter kwam ik bij kampeerwereld de juiste tegen. Plaatje was duidelijk, besteld, betaald en snel ontvangen. Zo kon de caravan weer gerepareerd naar de stalling.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Alles was goed geleverd en naar wens,

Alles was goed

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Perfecte levering. Mooie broek lage prijs

Super service

Had een braadspit voor gas BBQ besteld, wilde er twee extra haken bij die waren niet via Campingaz te bestellen. Hebben ze gezocht naar ander merk die erop paste. Snel en netjes opgestuurd JvD

Levering was snel,

Snelle levering, maar t product, de zwembroek, ging al na 2x gebruik pillen. T contact daarna vond ik moeizaam verlopen. Ik melde dat ik een andere wilde en geen geld terug. Maar dat werd teruggestort. Dat was prima maar men heeft dus niets met de feedback gedaan die ik gaf.

Prima en snel

Alles goed

zeer goed

goede service ,

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Top winkel met uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel

Zeer vakkundig personeel

Harderwijkerweg 183