100% tevreden! Fijn bedrijf!

Al vaker besteld bij Kampeerwereld en ook deze keer weer 100% tevreden over zowel de artikelen, levering als de service. Fijn bedrijf is mijn ervaring!

Fantastische service

Wij hadden een hetelucht oventje besteld, Maar die werd niet warm, Klantenservice gebeld, Hele vriendelijke mevrouw die ons vertelde hoe te handelen, en binnen no- time een nieuwe ontvangen.

snele levering

goede ontvangst

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Vlotte bestelling en snelle levering!

Aangename webshop waar je makkelijk je weg vindt en een duidelijke uitleg (en specificaties) krijgt bij de producten. Aangegeven leveringstijd klopt of is zelfs sneller. Bij één van de items die ik bestelde stond een levertijd van 8-12 werkdagen, maar deze werd binnen ongeveer 4 werkdagen geleverd. Iets om rekening mee te houden is dat een bestelling in 1x geleverd wordt. Als 1 product dus een langere levertijd heeft, zal de rest ook later aankomen. Wat op zich helemaal geen probleem is, want het staat ook zo aangegeven in de mail ("bestelling wordt verstuurd van zodra order volledig is"). Bij een andere bestelling die ik plaatste, werd vermeld dat de producten de volgende werkdag geleverd zouden worden en dit was ook zo. De producten komen netjes verpakt aan. Enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat bij levering naar België niet gekozen kan worden voor een PostNL afhaalpunt en je dus thuis moet zijn wanneer ze leveren. Adhv van track and trace kan je dit wel makkelijk opvolgen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Blij dat wij die hadden tijdens de hittegolf.

Onverwachte aankoop gedaan en super snelle levering tijdens de hittegolf. 38 graden buiten en in de caravan 25 graden, zalig was het . Het maakt wel wat lawaai zowel binnen als buiten maar dat kan men toch niet vermijden.de paatsing ervan is goed gegaan geen problemen gehad. Zijn zeer tevreden van onze aankoop aanbevolen door onze vrienden.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Een top lengte voor op de camping.

Deze twee kabels zijn perfect voor iedere camping. Makkelijk mee te nemen en samen super lang.

Vlotte verkoop

- overzichtelijke website - vlotte verloop - goede verpakking

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Goede prijs en volgende dag al geleverd! Top

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel geleverd, goeie spullen.

Goede hulp na bestelling waardoor ik nog een artikel toekon voegen.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Snel en voor de juiste prijs

Zie hier boven

Zeer slecht

Een defecte en tweedehands luchtkoeler toegeleverd gekregen.

snelle levering.

goede en snelle levering van de airfryer die wij besteld hadden. Een bedrijf om aan te bevelen.

Gewoon goed

Heb de bbq nog niet gebruikt, maar alles klopt verder ! Mvg Wilma Elzenaar

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Wij hadden een bestelling geplaatst waar niet paste, het bleek uiteindelijk door zeer goede hulp, dat we een andere maat moesten nemen dan dat we zelf hadden gemeten!! Echt top. En snel de juiste maat ontvangen!! Ons kozijn van de caravan ziet er weer top uit!!

Prima!

Nadat ik de bestelling gedaan had was de grillplaat binnen 3dagen in huis! Bovendien voordeliger dan op andere sites TOP!

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Was op vakantie toen m,n Bearbone Beacon rechargeable lantaarn de schakelaar stuk ging. In overleg met de servicedienst de lamp opgestuurd. Enkele dagen later werdt een nieuwe lamp op m,n vakantie adres afgeleverd. Moet zeggen de schakelaar doet het nu voortreffelijk. Heb nog veel plezier van de lamp gehad op m,n vakantie. Een pluim voor de servicedienst van Hendriks

• Gekocht via: De winkel in Ermelo

Snel en goed

Snel en goed verpakt in huis. Al bij lage totaalprijs gratis geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Fijne meter met mooie houder

makkelijk te bevestigen en geeft een strakke uitstraling!

Zeer goed.

Zeer goed, snelle levering.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Ziet er prima uit,nog niet gebruikt ivm slechte weer.

nog niet gebruikt,maar ziet er prima uit.

Snel in huis, en???

Goedemiddag allen, de producten zijn supersnel geleverd. De flessen waren met meer inhoud dan gedacht (zal vast wel op de site staan), wij hadden rekening gehouden met flesjes die wij bij anderen in de shop hebben zien staan. Even contact gehad, was een prettige ervaring.

Prima!

Communicatie, levering, timing,. Alles zoals het hoort

• Gekocht via: De webshop hengelsporthendriks.nl

Goede snelle service

Na telefonisch overleg online producten besteld en snel geleverd.

• Gekocht via: De webshop kampeerwereld.nl

Besteld was op voorraad en werd snel verzonden

Tank freshner is een fijn product om je afvalwater tank schoon en fris te houden

Niets op aan te merken

Harderwijkerweg 183